ΒΥΡΩΝΑΣ: Ελλείψεις αστυνομικών στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών (ΕΑΣΥΑ) επισκέφτηκε τη Δευτέρα 23/10/2023 το Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και συνομίλησαν  με τους συναδέλφους τους που έχουν απομείνει να υπηρετούν στο Α.Τ. Βύρωνα

Οι αστυνομικοί στο Α.Τ Βύρωνα μεταφέραν στους συνδικαλιστές τη ζοφερή υπηρεσιακή καθημερινότητα που βιώνουν, εξ αιτίας της έλλειψης τεράστιου αριθμού προβλεπόμενης δύναμης με την ταυτόχρονη αύξηση των απαιτήσεων του αστυνομικού έργου.

Οι συνάδελφοι /σες  – μέλη της συνδικαλιστικής οργάνωσης , τους ενημέρωσαν ότι το εναπομείναν προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Βύρωνα, μετά βίας καλύπτει τις πάγιες ανάγκες της Υπηρεσίας.

Οι συνδικαλιστές της αστυνομίας αναφέρουν στην ανακοίνωση τους «Η Διοίκηση της Αστυνομίας και ο τρόπος με τον οποίο θα αστυνομεύονται οι γειτονιές, επαφίεται αποκλειστικά στην εκάστοτε Πολιτική και Φυσική Ηγεσία.

Τα Αστυνομικά Τμήματα που αποτελούν το κύτταρο της ΕΛ.ΑΣ., εκπέμπουν εδώ πολλά χρόνια ένα τεράστιο SOS αφού στερούνται κατά πολύ του απαιτούμενου προσωπικού, με την ασφάλεια των πολιτών να βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να εγκύψει πάνω στα Αστυνομικά Τμήματα, επιδεικνύοντας άμεσα τα απαραίτητα αντανακλαστικά και ενέργειες που θα εξασφαλίσουν σε όλους τους πολίτες, την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και στους συναδέλφους μας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας οι οποίες επιβάλλεται να συνοδεύονται από σαφές νομοθετικό πλαίσιο το οποίο θα τους προστατεύει από τους παντοειδείς κινδύνους».

Την ανακοίνωση για το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών υπογράφουν

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.