ΠΟΕ-ΟΤΑ: “Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Προέδρου της, στη σημερινή συνεδρίασή της, η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., «αφού διαπίστωσε για ακόμη μια φορά την τεράστια απαξίωση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μέσω της οδυνηρής υποστελέχωσης προσωπικού σε όλες ανεξαιρέτως υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. (Οικονομικών Υπηρεσιών, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομιών, Κ.Ε.Π., Εργατοτεχνικών συνεργείων, Παιδικών Σταθμών, Καθαριότητα, Κοινωνικές Δομές-Υπηρεσίες), με μοναδική αιτία την πολιτική της κυβέρνησης ελαχιστοποίησης των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού, την αντικατάστασή τους με χιλιάδες εργαζόμενους με ελαστικές σχέσεις εργασίας με κάθε λογής πολλές φορές κακοπληρωμένα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ. που ακόμη και εάν καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες εμμέσως «στερούνται» ακόμη και το δικαίωμα προσφυγής στην Δικαιοσύνη, αφού η Διάταξη Βορίδη, υπαγορεύει στους αιρετούς την εξάντληση κάθε είδους ένδικου μέσου προκειμένου να «αδειάσουν» οι υπηρεσίες από σταθερό και εξειδικευμένο προσωπικό», αποφάσισε,

– Το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στην κατεύθυνση διεκδίκησης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α. και τη μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

– Η Εκτελεστική Επιτροπή να πραγματοποιήσει συνάντηση τόσο με το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε., όσο και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, θέτοντας το διεκδικητικό πλαίσιο της Ομοσπονδίας για όλα τα εκκρεμή ζητήματα  των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Καλούμε τους Συλλόγους-Μέλη της Ομοσπονδίας να παραμείνουν σε αγωνιστική ετοιμότητα ενημερώνοντας τους εργαζόμενους -Μέλη τους», τονίζει η Ομοσπονδία.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.