Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α: “Λάθη στις συντάξεις – Σύσταση Επιτροπής για την εξέτασή τους”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με επιστολή της προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης επισημαίνει λάθη στον υπολογισμό – έκδοση κύριων συντάξεων.

Ταυτόχρονα, η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α παρατηρεί τη μη ύπαρξη αρμόδιας επιτροπής ενστάσεων, στην οποία δύναται να προσφύγει εργαζόμενος-ασφαλισμένος, στην διαπίστωση λάθους ή λαθών.

Η επιστολή

«Μετά από τη αυτοματοποίηση της διαδικασίας έκδοσης απονομής συντάξεων, παρατηρήθηκαν πολλά λάθη στην έκδοση της απόφασης και του υπολογισμού.

Αυτά τα λάθη προέρχονται κυρίως από την εισαγωγή μη σωστών στοιχείων στο σύστημα. Λάθη που αφορούν αναγνωρίσεις προϋπηρεσιών και λάθη που δημιουργούνται και από τις εκάστοτε εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Λάθη με τα Δ.Α.Υ.Κ., τις κρατήσεις, τα χρόνια υπηρεσίας, το πολυδαίδαλο νομοθετικό ασφαλιστικό και τις ενοποιήσεις Ταμείων και υπηρεσιών στον e-Ε.Φ.Κ.Α.

Αποτέλεσμα όλων αυτών να χρειάζεται διεξοδικός έλεγχος από τον ενδιαφερόμενο συνταξιούχο που πολλές φορές δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις.

Στις περιπτώσεις που αφορούν την Εφάπαξ παροχή ή την Επικουρική Σύνταξη, κατατίθεται ένστασή από τον ίδιο τον συνταξιούχο προς τις Διοικητικές  Επιτροπές του e-Ε.Φ.Κ.Α. ώστε να επανεξετάζεται ο υπολογισμός είτε του Εφάπαξ, είτε της Επικουρικής Σύνταξης.

Δυστυχώς όμως, όσον αφορά στους συνταξιούχους, δεν δίνεται η δυνατότητα για το λάθος υπολογισμού της σύνταξης να καταθέτουν ένσταση, καθώς δεν υπάρχει αρμόδια επιτροπή ενστάσεων για τις κύριες συντάξεις.

Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι, την μόνη δυνατότητα που έχουν είναι να προσφεύγουν στο Ελεγκτικό Συνέδριο βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, καθώς χρειάζονται δικηγόρο και παράβολα. Υπάρχει δε τεράστια καθυστέρηση και συσσώρευση υποθέσεων.

Αυτό είναι κατάφορα άδικο για τους συνταξιούχους και απαιτείται ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ πριν αρχίσει να διογκώνεται το πρόβλημα και βρεθούν σε αδιέξοδο και οι υπηρεσίες και οι συνταξιούχοι.

Λύση ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύονται οι ασφαλισμένοι για λάθη που προκαλούνται και στις περισσότερες φορές δεν είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι.

Επομένως, η σύσταση μιας αντίστοιχης Επιτροπής που να εξετάζει τα λάθη της στις κύριες συντάξεις κρίνεται απολύτως αναγκαία, γιατί έχει δημιουργηθεί ένα ανεξέλεγκτο κοινωνικό πρόβλημα, με τεράστιες διαστάσεις με κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.

        Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α

Ο Πρόεδρος                     Νίκος Τράκας

Ο Γεν. Γραμματέας           Γιάννης Τσούνης

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.