ΑΡ.ΠΑ.: Για ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στο δημαρχείο Βύρωνα και για ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 9/11 από την Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα και την Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα (σχετική ανάρτηση εδώ) προτάθηκαν :

α. κατά την έναρξη της συνεδρίασης να αναρτηθεί η παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχείο. Από τη δημοτική αρχή στην αρχή είπαν ότι δεν έχουν σημαία και όταν τους παρουσιάσαμε μια παλαιστινιακή σημαία, ένας δημοτικός σύμβουλος τη χαρακτήρισε κουρέλι, αλλά επίσημα είπαν ότι θα εξεταστεί το θέμα στο τέλος της συνεδρίασης. Ωστόσο, τοποθετήσαμε τη σημαία  μπροστά στις θέσεις των συμβούλων μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Στο τέλος της διαδικασίας πάρθηκε σχετική απόφαση και δηλώσαμε ότι αναμένουμε την υλοποίησή της και είμαστε διαθέσιμοι να παραστούμε και όταν γίνει η ανάρτηση. Μέχρι σήμερα μέρα Κυριακή 12/11 δεν έχουμε δει να υλοποιείται η απόφαση. Αξίζει να δείτε το σχετικό απόσπασμα στο χρονικό σημείο 1′.30”- 4′.00” από το βίντεο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στο σύνδεσμο εδώ.

β. στη συνεδρίαση από πλευράς Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα και Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Βύρωνα καταθέσαμε ψήφισμα που ψηφίστηκε και από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και είναι το παρακάτω. Αλλά πλειοψήφισε ψήφισμα που κατατέθηκε από την παράταξη της δημοτικής αρχής και το οποίο δεν αναφέρει κουβέντα για την ισραηλινή κατοχή.

Πρόταση ψηφίσματος

Σχέδιο Ψηφίσματος για την Παλαιστίνη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα καταδικάζει τις βάρβαρες επιθέσεις σε νοσοκομεία, κατοικίες, αμάχους, καταυλισμούς, τόπους λατρείας και ανθρωπιστικής βοήθειας στην αποκλεισμένη Γάζα. Απαιτεί την άμεση απόσυρση των ισραηλινών στρατευμάτων από τα παλαιστινιακά εδάφη, την παύση των βομβαρδισμών και του αποκλεισμού.

Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις, που έχουν επεκταθεί και στη Δυτ. Όχθη, έχουν κοστίσει από την έναρξη των πρόσφατων μαχών μέχρι σήμερα περισσότερο από 11.000 νεκρούς, εκ των οποίων τα 4.500 είναι παιδιά.

Η συνεχιζόμενη σφαγή από το κράτος του Ισραήλ αποτελεί συνέχεια της κατοχής και των εποικισμών που έχει μετατρέψει την περιοχή της Γάζας σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Με την ανοχή και τη στήριξη των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κράτος του Ισραήλ δολοφονεί συστηματικά τους υπερήφανους κατοίκους της,  ενώ τους στερεί παράνομα τα στοιχειώδη μέσα επιβίωσης, όπως τρόφιμα, νερό, φάρμακα, ηλεκτρικό.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του παλαιστινιακού λαού που παλεύει για να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή,  για μια Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη, σύμφωνα με όλες τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Για την επιστροφή των προσφύγων και απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων στις ισραηλινές φυλακές.

Να αποσυρθεί η φρεγάτα «Ψαρά» από την περιοχή, να επιστρέψουν οι φρεγάτες «Σαλαμίς» και «Αιγαίο». Όχι στη χρησιμοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας και των άλλων βάσεων στο ελληνικό έδαφος από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ. Καμία διευκόλυνση σε ΗΠΑ και Ισραήλ.

Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ και να προχωρήσει η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, στη βάση της ομόφωνης απόφασης του ελληνικού κοινοβουλίου ημ. 22/12/2015.

Απεμπλοκή της Ελλάδα από τον πόλεμο.

9/11/2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.