ΑΡ.ΠΑ: Ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της δημοτικής αρχής Κατωπόδη δεν έχει πάτο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αρνείται να υλοποιήσει απόφαση δημοτικού συμβουλίου για το χώρο της ΠΥΡΚΑΛ. Αποκρύπτει πληροφόρηση σχετικά με δικαστικές προσφυγές που είχαν αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο για την προστασία του δάσους από τις κατασκευές κτιρίων και για τις προβληματικές πλακοστρώσεις σε δρόμους του Βύρωνα.

Στο δημοτικό συμβούλιο την Πέμπτη 9/11 η δημοτική αρχή Κατωπόδη δεν ενέταξε τα θέματα που είχαμε ζητήσει από πλευράς Αριστερής Παρέμβασης και Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης και είχε αποδεχτεί να συζητηθούν στο τέλος του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου στις 30/10, τη διεξαγωγή του οποίου διέκοψε με σύσσωμη την αποχώρησή συμπεριλαμβανομένης και της αποχώρησης του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Επανήλθαμε έγκαιρα και ζητήσαμε εγγράφως να ενταχθούν αυτά τα θέματα στη συνεδρίαση του δημ. συμβουλίου στις 9/11. Ο πρόεδρος στην έναρξη της συνεδρίασης είπε πάλι ότι θα εξεταστούν στο τέλοςΣχετικά δείτε στο βίντεο της συνεδρίασης εδώ στο χρονικό σημείο 4’.35’’.

Εν τούτοις, στο τέλος δεν άφησε να γίνει συζήτηση. Δείτε στο χρονικό σημείο 49’.10’’, να δώσει ενημέρωση και να προχωρήσει σε υλοποίηση αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα :

Α. Σχετικά με την υλοποίηση της απόφασης 81/2022 του δημοτικού συμβουλίου ημ. 28/9/22 για προσβολή του έργου  κατασκευής Υπουργούπολης στο χώρο της ΠΥΡΚΑΛ, ώστε να ακυρωθεί η κατασκευή πρότεινε να μη γίνει θέμα. Δυστυχώς, ψήφισαν να μη γίνει θέμα και οι σύμβουλοι από τις άλλες παρατάξεις εκτός της Λαϊκής Συσπείρωσης, ενώ οι σύμβουλοι των παρατάξεων Μπαντή, Γώγου, Δεμπόνου ως συνήθως είχαν αποχωρήσει. Έτσι, η παράταξη Κατωπόδη δεν επέτρεψε να γίνουν ερωτήσεις και τοποθετήσεις και περιορίστηκε μόνο να δώσει τη δική της εκδοχή. Επικαλέστηκε ότι δεν βρέθηκε και άλλος δήμος να κάνει προσφυγή οπότε δεν θα προχωρήσει στην προσβολή, παρότι δεν υπήρχε προϋπόθεση στην απόφαση να γίνει μαζί με άλλο δήμο. Υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση λήφθηκε λόγω του ότι αφορά το Βύρωνα η αναφορά της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την Υπουργούπολη, που αναφέρει ότι θα δημιουργήσει κυκλοφοριακή επιβάρυνση σε δρόμους του Βύρωνα προσθέτοντας υπερτοπική κυκλοφορία. Η προσφυγή έχει προθεσμία για να κατατεθεί μέχρι 21/11/2023 και άρα η δημοτική αρχή επέλεξε οριστικά να βάλει ταφόπλακα στη δυνατότητα προσβολής της ΣΜΠΕ. Ήταν υποκριτική η στάση της όταν ψήφιζε και αυτή την απόφαση για προσβολή της ΣΜΠΕ γιατί εδώ και ένα χρόνο παρά τις υπενθυμίσεις και τις επισημάνσεις μας για την προετοιμασία της δεν είχε καν ενημερώσει τη νομική υπηρεσία του δήμου για το θέμα ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία. Μάλιστα, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Καραγιάννης τον Οκτώβριο του 2022 σε σχετική μας ερώτηση έδωσε την εξοργιστική απάντηση ότι δεν έχει προλάβει να ενημερώσει τη δικηγόρο του δήμου, όταν η πόρτα του γραφείου της είναι απέναντι από το δικό του και είχε περάσει πάνω από ένας χρόνος.

Η δημοτική αρχή Κατωπόδη-ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτό το θέμα απέδειξε ότι αποτελεί πιστό υπηρέτη των κυβερνητικών σχεδιασμών που καταστρέφουν τους ελεύθερους δημόσιους χώρους για να στηρίξουν τα συμφέροντα των κατασκευαστικών ομίλων.

Β. Για το θέμα της ενημέρωσης του δημοτικού συμβουλίου για τις νομικές ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με την κατασκευή κτιρίων μέσα στη δασική περιοχή του στρατοπέδου Κουταλά, που ολοκληρώθηκαν, παρά την απόφαση του ΣτΕ η οποία μπλόκαρε το έργο, ανέγνωσε ένα έγγραφο του  δικηγόρου του δήμου, Λαπαθιώτη, όπου αναφέρει ότι «τρίτα πρόσωπα», εννοώντας ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι «τρίτα πρόσωπα» δεν μπορούν να έχουν πληροφόρηση για προσωπικά δεδομένα (!!). Έτσι, αρνήθηκε να μας δώσει ενημέρωση και έτσι όλα μέλι-γάλα για τη δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο στο σκοτάδι, πως και με ευθύνη ποιων προχώρησε κατασκευή που είχε μπλοκάρει το ΣτΕ.  

Γ. Όσο για την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για προσφυγή ενάντια στην εργολήπτρια εταιρεία που εκτέλεσε τις προβληματικές πλακοστρώσεις δρόμων την περίοδο Χαρδαλιά,  η δημοτική αρχή ισχυρίζεται εδώ και μήνες ότι κατατέθηκε η προσφυγή την τελευταία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας και ότι θα μας έδειχνε τα έγγραφα ή ότι θα μας τα έδειχνε η δικηγόρος του δήμου κ. Καταλιακού. Παρά ταύτα η δικηγόρος δεν απαντούσε σε μέιλ, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ενώ δεν βρισκόταν στο γραφείο της όσες φορές την αναζητήσαμε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έλεγε ότι δεν έχει τα έγγραφα. Φέρναμε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο επανειλημμένα και απαντούσαν ότι θα μας ενημερώσουν. Αυτή η εκκρεμότητα της δημοτικής αρχής έκλεισε οριστικά στο συμβούλιο ημ. 9/11/2023. Η δημοτική αρχή αρνήθηκε να συζητηθεί το θέμα και επανέλαβε τη δήλωση του δικηγόρου Λαπαθιώτη ότι δεν έχουν δικαίωμα ως «τρίτα πρόσωπα» οι δημοτικοί σύμβουλοι να ξέρουν αν ο δήμος κατέθεσε προσφυγή, πότε και τι ζητά από την εταιρεία.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια δημοτική αρχή που δεν τηρεί τη νομιμότητα, την τυπικότητα, αρνείται την ενημέρωση και λειτουργεί αντιδημοκρατικά με αυταρχισμό και αλαζονεία. Δεν τιμά ούτε τις δικές της υπογραφές σε αποφάσεις.

Μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι μπορεί να μην έχει καν προχωρήσει σε αυτές τις νομικές ενέργειες που λέει ότι έκανε, ώστε να μην φανεί ασυνεπής και για τη μη υλοποίηση των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Πονηρά να φαντάζεται ότι θα κουραστούμε να ρωτάμε και να αναζητούμε το τι έγινε και τα θέματα θα ξεχαστούν.

Επειδή αυτά τα θέματα άπτονται του δημόσιου συμφέροντος το οποίο βλάπτεται από τα συμφέροντα των κατασκευαστικών εταιρειών είναι σαφές ότι έχει διαλέξει  πλευρά.

Το μόνο που καταφέραμε από τις παρεμβάσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο είναι μετά από επιμονή μας να παρθεί απόφαση ότι ομόφωνα είναι αντίθετο με την κατασκευή νεκροταφείου του δήμου  Ηλιούπολης  στην περιοχή του στρατοπέδου Κουταλά, όπως ανακοινώθηκε από το δήμαρχο Ηλιούπολης ότι δρομολογείται σε συμφωνία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Οι μέρες της  δημοτικής αρχής τελειώνουν, αλλά ούτε καν το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζει να κρατά τα προσχήματα. Ο βίος και η πολιτεία της ως δημοτική αρχή ακολούθησε την πεπατημένη όλων των  μέχρι σήμερα δημοτικών αρχών που πορεύτηκαν, αντιδημοκρατικά και υποβαθμίζοντας το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου, για τα συμφέροντα των λίγων και όχι των πολλών υπονομεύοντας συνεχώς τις συνθήκες ζωής μας στην πόλη μας. 

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.