Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου,

ο Νοέμβρης μας βρίσκει στον απόηχο των δύο εκλείψεων του Οκτωβρίου. Στις 13 Νοέμβρη θα έχουμε μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, για να έρθει στις 27 του Νοέμβρη η Πανσέληνος στους Δίδυμους… Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τις όψεις που ήδη υπάρχουν, κρύβουν εκπλήξεις για όλα τα ζώδια.

Συγχαρητήρια και στην νέα Δημοτική Αρχή Βύρωνα και προσωπικά στον φίλο μου Αλέξη Σωτηρόπουλο.

Κριός 

Στις 8 Νοέμβρη, η Αφροδίτη βρίσκεται απέναντι σας στον Ζυγό και ευνοεί την συντροφικότητα. Στις 24 Νοέμβρη, ο Άρης στον Τοξότη ευνοεί ταξίδια και επαφές.

Ταύρος 

Στις 13 Νοέμβρη, η Νέα Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας με συμμετοχή του Ουρανού στο ζώδιο σας και θα φέρει πάθος από τις 21 – 22 και πόθους από το παρελθόν.

Δίδυμοι 

Από 8 Νοέμβρη θα έρθουν άτομα και νέοι έρωτες και φιλίες που θα μείνουν για πάντα. Στις 13 Νοέμβρη, στην δουλειά, ένα φλερτ θα γίνει σχέση.

Καρκίνος 

4 Νοέμβρη, η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Ζυγό, σας βάζει σε σκέψεις για να συμβιώσετε με το έτερο ήμισυ και ο Κρόνος σας σταθεροποιεί σ όλο αυτό το εγχείρημα.

Λέων 

13 Νοέμβρη, προσοχή στη Νέα Σελήνη από τον Άρη που φέρνει προστριβές με το ταίρι. Η Πανσέληνος στις 27 στους Δίδυμους, θα φέρει ένα κρυφό φλερτ.

Παρθένος 

Πολλοί από σας θα ξεκινήσουν κάτι νέο αυτόν το μήνα που το σχεδιάζετε καιρό κι αυτό θα φέρει μια νέα πραγματικότητα, μια νέα αρχή με λίγη προσοχή.

Ζυγός 

Ισορροπίες με τον Κρόνο στον Ιχθύ σε ορθή πορεία. Ότι υπήρχε στάσιμο και απαγορευμένο ή δύσκολο να συμβεί, τώρα ανοίγουν οι δρόμοι και καθαρίζει το τοπίο.

Σκορπιός 

Η Αφροδίτη κάνει είσοδο στον Ζυγό στις 8 Νοέμβρη και η διαίσθησή σας με την εσωτερική σοφία σας θα σας κατευθύνουν σε λίγο κι ο Ερμής θα μπει στον Τοξότη.. δείτε οικονομικά.

Τοξότης

Στις 10 Νοέμβρη, ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σας και εδώ το μυαλό σας διευρύνεται όπως και η επικοινωνία σας. 13 Νοέμβρη η Νέα Σελήνη θα φέρει ξανά το παρελθόν.

Αιγόκερως

11 Νοέμβρη, ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί τεράστια ενέργεια, δίνοντας έμφαση στις δημόσιες σχέσεις, στο πρεστίζ και την επαγγελματική καταξίωση που είναι το ζητούμενο.

Υδροχόος

Θέλει προσοχή στο τι λέτε, το τι κάνετε όπου βρίσκεστε και αυτό, σε συνδυασμό με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοέμβρη, δίνει φτερά στην δημόσια εικόνα σας.

Ιχθείς            

Ο Κρόνος, στις 4 Νοέμβρη, μπαίνει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και πετυχαίνετε ότι έχετε ονειρευτεί κι έρχεται η Αφροδίτη στις 8 να σας ομορφύνει στον Ζυγό.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.