ΣΑΤΑ: Απεργιακές κινητοποιήσεις και στάση εργασίας στα Ταξί – Πότε τραβούν χειρόφρενο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν από την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου τα ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσουν:

-στάση εργασίας την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από τις 09:00 έως τις 16:00

-24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου

αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Κατά την ημέρα της στάσης εργασίας, την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από την λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 9:30 το πρωί, στην συμβολή της οδού Σπύρου Πάτση με την λεωφόρο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και «προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη, κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτό το νομοσχέδιο είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, το προεδρείο του ΣΑΤΑ δικαιώθηκε» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η κυβέρνηση αυτή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, «έχει προγραμματιστεί για να υπαλληλοποιήσει όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Με οριζόντια μέτρα τσουβαλιάζουν 750.000 εργαζόμενους, θεωρώντας τους εκ προοιμίου φοροφυγάδες. Έχουν το θράσος να κομπάζουν για τα 600 εκατομμύρια που θα κερδίσει το κράτος από αυτά τα μέτρα. Ποιόν κοροϊδεύουν; Τι μας λένε; Ότι από τα 200 δισ. του ελληνικού ΑΕΠ, η φοροδιαφυγή είναι της τάξεως των 600 εκατομμυρίων και με αυτό το νομοσχέδιο την μηδενίζουμε; Ντροπή».

Με την ίδια ανακοίνωση, το Σωματείο αναφέρει ότι «η κυβέρνηση θεωρεί ότι όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα έχουν εξασφαλισμένη την επιτυχία. Να μην το λέτε επιχειρείν τότε κ. Χατζηδάκη, να το λέτε επιτυχείν…

Αφού απαγορεύεται η ζημιά σε μια ατομική επιχείρηση γιατί δεν εφαρμόζετε την ίδια τακτική με τις μεγάλες επιχειρήσεις και τις πολυεθνικές τύπου Uber; Γιατί σε αυτές παρέχετε φορολογική ασυλία κ. Χατζηδάκη; Γιατί τους επιτρέπετε να παράγουν κέρδη στην χώρα μας και να μην πληρώνουν ούτε σεντ; Η απάντηση είναι απλή. Γιατί αυτοί είναι οι εταίροι της κυβέρνησης και όχι ο ελληνικός λαός».

Τέλος, το ΣΑΤΑ «απορρίπτει κάθε λέξη από το νομοσχέδιο-ντροπή» και καλεί όλους τους ταξιτζήδες «σε έναν αγώνα δίχως αύριο».

Πηγή: msn.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.