ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΤΑ: Με βήματα «χελώνας» προχωρά ο ΕΦΚΑ στην αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος συνταξιούχων που εργάστηκαν στα ΒΑΕ στους ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά από 7 περίπου χρόνια ο ΕΦΚΑ αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των συνταξιούχων που εργάστηκαν στα ΒΑΕ στους ΟΤΑ . 

Η  δημιουργία λογισμικού στο πληροφοριακό σύστημα  του ΕΦΚΑ για ασφαλισμένους που κατέβαλαν αυξημένες εισφορές στα ΒΑΕ φαίνεται πως γίνεται με βήματα «χελώνας».  

 . Παρέμβαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για ζητήματα που αφορούν ασφαλιστικά             και συνταξιοδοτικά ζητήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί στη «Ρωγμή στην ενημέρωση» για την αδικία που «εισπράττουν» από τον ΕΦΚΑ οι συνταξιούχοι που εργάστηκαν στους ΟΤΑ σε βαριές και ανθυγιεινές εργασίες και κατέβαλαν κάθε μήνα επιπλέον ασφαλιστική εισφορά – ασφάλιστρο -4,3% . Και αυτό γιατί στον υπολογισμό της σύνταξης στο τμήμα της  ανταποδοτικής σύνταξης δεν υπολογίζεται η προσαύξηση που δικαιούνται για όσα χρόνια πλήρωναν επιπλέον ασφαλιστική εισφορά. Αυτό δεν  γίνεται σε όσους συνταξιοδοτούνται από το 2016 και μετά.

Συνταξιούχοι που γνώριζαν τον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης και διαπίστωναν την αδικία αυτή, επισκέπτονταν τον ΕΦΚΑ Σταδίου 29 και εισέπρατταν την απάντηση ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, κάνετε λάθος, τους έλεγαν.

Να όμως που υπάρχει λάθος στον υπολογισμό της σύνταξης και είναι του ΕΦΚΑ  

Συγκεκριμένα: Συνταξιούχος από το Δήμο Βύρωνα μετά από επανειλημμένες επισκέψεις στον ΕΦΚΑ και εξαιρετική επιμονή, καταθέτοντας στοιχεία της νομοθεσίας, απέσπασε την απάντηση από υπηρεσιακό παράγοντα ότι το ερώτημα που θέτει έχει βάση.  

Στη συνέχεια κατέθεσε γραπτό ερώτημα στον ΕΦΚΑ και ενημέρωσε το σωματείο εργαζομένων δήμου Βύρωνα, το οποίο κατέθεσε ερώτημα στον ΕΦΚΑ για το ζήτημα αυτό.

Στο ερώτημα που υπέβαλε το σωματείο εργαζομένων δήμου Βύρωνα -είχαν προηγηθεί παρεμβάσεις και διαμαρτυρίες συνταξιούχων- άμεση ήταν η απάντηση από την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα – Διεύθυνση Νομοθεσίας και Συντονισμού Συντάξεων και Εφάπαξ Δημοσίου.

Την παραθέτουμε:

ΠΡΟΣ:

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

 Θέμα: «Βαρέα & Ανθυγιεινά Επαγγέλματα στους ΟΤΑ»

«Έχοντας υπόψη το ανωτέρω σχετικό έγγραφό σας, σας γνωρίζουμε ότι από τη

Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημοσίου Τομέα δεν έχουν αντιμετωπιστεί συνταξιοδοτικές περιπτώσεις απονομής σύνταξης με υπολογισμό αυξημένου ασφαλίστρου.

Για την υλοποίηση των διατάξεων απονομής συντάξεων με χρόνο που έχει διανυθεί στα Βαρέα και Ανθυγιεινά επαγγέλματα, σας πληροφορούμε ότι η Γ.Δ.Σ.Δ.Τ. βρίσκεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.) για την τροποποίηση του υφιστάμενου πληροφοριακού συστήματος με την ανάπτυξη του απαιτούμενου λογισμικού, προκειμένου να αποδοθεί η προσαύξηση στις συντάξεις των δικαιούχων».

Ο ΑΝΑΠΛ. ΠΡ/ΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ & ΕΦΑΠΑΞ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Ο συνταξιούχος επανέρχεται με νέο ερώτημα στην Γ’ Δ/ΝΣΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ  ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ &  ΕΦΑΠΑΞ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ , Α’ Τμήμα Απονομής Κύριας Σύνταξης, Επικουρικής & Εφάπαξ ΟΤΑ & Αιρετών για να λάβει την απάντηση  “για ασφαλισμένους που κατέβαλαν αυξημένες εισφορές ΒΑΕ  αναμένουμε την ολοκλήρωσή του λογισμικού στο πληροφοριακό σύστημα”.

Από το 2016 που υφίσταται την αδικία αυτή οι συνταξιούχοι που κατέβαλαν επιπλέον ασφαλιστική εισφορά  των υπάρχει «σιωπητήριο» κανένας φορέας – ΠΟΕ-ΟΤΑ,  συνδικάτο, πολιτικό κόμμα- δεν διαμαρτύρεται.

Παρά μόνο στην  εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο δημοσιογράφος Κατίκος Κώστας δύο φορές έχει αναδείξει  το θέμα αυτό με την αδικία σε βάρος συνταξιούχων των ΟΤΑ. Καθώς και το ενημερωτικό μπλοκ  Ρωγμή στην ενημέρωση.

Μετά από 7 περίπου χρόνια ο ΕΦΚΑ αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των συνταξιουχων που εργάστηκαν στα ΒΑΕ στους ΟΤΑ . Η  δημιουργία λογισμικού στο πληροφοριακό σύστημα  του ΕΦΚΑ για ασφαλισμένους που κατέβαλαν αυξημένες εισφορές ΒΑΕ φαίνεται πως γίνεται με βήματα «χελώνας».  

. Παρέμβαση  της ΠΟΕ-ΟΤΑ για ζητήματα που αφορούν ασφαλιστικά            και συνταξιοδοτικά ζητήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

 Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2023

 Αριθμ. Πρωτ.: 381

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 σύσκεψη στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α.) για τα ζητήματα που αφορούν στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά ζητήματα των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

Η σύσκεψη έγινε παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και της Διοικητικής Επιτροπής e-Ε.Φ.Κ.Α. Δημοσίων Υπαλλήλων κ.κ. Ευθυμίου Χριστόδουλου, Κοτσωβόλου Ισμήνης (Διευθύντριας Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημόσιου Τομέα), Κοντοκώστα Κωσταντίνου (Προϊστάμενου Διεύθυνσης Νομοθεσίας και Συντονισμού της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημοσίου του e-Ε.Φ.Κ.Α.), Αγγελίδου Ευφροσύνης (Προϊσταμένης Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων Δημόσιου Τομέα και Ο.Τ.Α. του e-Ε.Φ.Κ.Α.), όπως και των Κανελλοπούλου και Κεφαλληνού, υπαλλήλων της Διεύθυνσης Συντάξεων του e-Ε.Φ.Κ.Α.

          Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά μας αιτήματα, που έχουμε αναδείξει ως Ομοσπονδία (τα έγγραφα μπορεί ο καθένας να τα διαβάσει αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας).

Έγινε επίσης συζήτηση των θεμάτων σχετικά με την επιτάχυνση της απονομής της κύριας σύνταξης, του Επικουρικού και της Εφάπαξ Παροχής.

Σχετικά με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο αυτοματοποιημένο σύστημα έκδοσης συντάξεων, με τα λανθασμένα Δ.Α.Υ.Κ. (π.χ. Κρατήσεις, Παλιός-Νέος Ασφαλισμένος, Διαδοχική κ.λπ.) η απάντηση στην αγωνία χιλιάδων εργαζομένων ήταν ότι, θα εξετάζονται με ξεχωριστό τρόπο και κατάθεση στο πρωτόκολλο του e-Ε.Φ.Κ.Α. σε ξεχωριστό φάκελο οι εκκρεμότητες και τα λάθη που ίσως έχουν γίνει, για να μην προσφεύγουν σε Δικηγορικά Γραφεία οι ασφαλισμένοι και αναγκάζονται να πληρώνουν δικαστικά έξοδα (Ελεγκτικό Συνέδριο), παράβολα και δικηγορικές αμοιβές.

          Ήδη, την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε στην ιστοσελίδα του e-Ε.Φ.Κ.Α. ξεχωριστό κουτάκι που μπορεί να δει ο Δημόσιος Υπάλληλος την πορεία της σύνταξης του.

          Σήμερα υπάρχουν περίπου πεντακόσιες (500) εκκρεμότητες που δεν έχουν εκδοθεί συντάξεις εκ των οποίων για τις τριακόσιες πενήντα (350) έχει γίνει ήδη αλληλογραφία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες για την έκδοση συντάξεων που εκκρεμούν είτε μέσω διαδοχικής, είτε με λάθη στον υπολογισμό.

          Κατά την διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε αναλυτική καταγραφή της διαδικασίας συνταξιοδότησης και εντοπίσθηκαν τα προβλήματα που συντελούν στην καθυστέρηση, στα λάθη αλλά και στις εκκρεμότητες.

          Προς αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος όσων εργαζομένων είχαν ασφαλιστεί στα Β.Α.Ε. στους Ο.Τ.Α. και πλήρωναν επιπλέον εισφορά 4,3% και θα έπρεπε να παίρνουν προσαύξηση στη σύνταξη 0,075 ανά έτος, από Ιανουάριο ή Φεβρουάριο ειπώθηκε πώς θα μπει στο αυτοματοποιημένο σύστημα η διαδικασία για την απόδοση ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα.

          Για τα ζητήματα παραγραφής του ΕΦΑΠΑΞ μετά την 5ετια και το ζήτημα που έχει ανακύψει με την διαφορά του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (Ν.Σ.Κ.) και του Νομικού Συμβούλου του e-Ε.Φ.Κ.Α., το εξετάζει ήδη η Διοικητική Επιτροπή Ενστάσεων.

          Για το ζήτημα με την αναδρομική ένταξη στα Β.Α.Ε. όσων απασχολήθηκαν με προσωρινά αποτελέσματα θα υπάρξει έγγραφο που θα απαντάει στο πλαίσιο απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του εγγράφου του Υπουργείου Εργασίας που δέχεται την αναδρομική ένταξη για όσους εργάστηκαν με προσωρινά αποτελέσματα.

          Τέθηκαν τα ζητήματα που έχει βάλει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ο.Τ.Α. με το πρόσφατο έγγραφο της και θα υπάρξει αναλυτική τοποθέτηση στο 49ο Ενδιάμεσο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

          Τα προβλήματα στην υποστελέχωση του e-Ε.Φ.Κ.Α. αλλά και στις μισθοδοσίες και κατ΄ επέκταση στους εκκαθαριστές στους Δήμους είναι τεράστια και πρέπει η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και Εργασίας να τα λύσουν άμεσα για να μην ταλαιπωρούνται οι ασφαλισμένοι συνάδελφοι μας.

          Η Ομοσπονδία μας συνεχίζει τον αγώνα και για τα Συνταξιοδοτικά-Ασφαλιστικά δικαιώματα μας μέχρι την επίλυση των προβλημάτων και την ικανοποίηση όλων των δικαίων αιτημάτων μας.

          Με αποφασιστικότητα και δύναμη η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αγωνίζεται για την υπεράσπιση και των συνταξιοδοτικών και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας και προχωράει με γνώση και στοχευμένες αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Συνεχίζουμε δυναμικά, αποφασιστικά, μαζικά και αποτελεσματικά.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.