Σε …«αγωνιστική» κλιμάκωση, με …συναντήσεις και …σύσταση επιτροπών η ΠΟΕ-ΟΤΑ!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ΜΕΤΑ-ΟΤΑ αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, μια μέρα μετά την απεργιακή κινητοποίηση, με αφορμή το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα συναδέλφου, εργαζόμενης στον Δήμο Ξυλοκάστρου.

Μέσα σε δέκα μέρες είχαμε δύο σοβαρά εργατικά ατυχήματα, το ένα στο δήμο Σαρωνικού και το άλλο στο δήμο Ξυλόκαστρου, που ήταν και θανατηφόρο. Τι άλλο πρέπει να γίνει για αντιδράσουμε και να βάλουμε φρένο στα εργοδοτικά εγκλήματα; Καλή η 24ωρη απεργία, αν όμως δεν υπάρχει συνέχεια και κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων, τότε θα είναι σαν να κάναμε μια τρύπα στο νερό!

Η επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα είναι συνεχής με στόχο και πρόγραμμα, απέναντι σε ένα συνδικαλιστικό κίνημα που φαίνεται ανήμπορο να ανταπεξέλθει στον καταιγισμό αντεργατικών μέτρων. Τα αιτήματα των εργαζόμενων για μόνιμη και σταθερή εργασία, αυξήσεις στους μισθούς, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία, είναι πάγια και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αντιμετωπιστεί η σκληρή αντεργατική επίθεση των κυβερνήσεων στα δικαιώματα και τους μισθούς των εργαζόμενων με εθιμοτυπικές απεργίες και ευχολόγια.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση αλωνίζει και δίνει γραμμή στους Δημάρχους να αυθαιρετούν και να ποινικοποιούν τη συνδικαλιστική δράση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, όπου ο δήμαρχος «κατάργησε» το σωματείο, γιατί δεν γράφτηκε στο ΓΕΜΗΣΟΕ και ο Δήμος Ιάσμου Ροδόπης, όπου ο δήμαρχος απολύει εργαζόμενους και παύει αιρετούς, γιατί τους θεωρεί πολέμιους του Ερντογκάν!!! Αλλά και στην περίπτωση του Δήμου Αλίμου, όπου ο Δήμαρχος ανενόχλητος μηνύει και κάνει αγωγές σε συνδικαλιστές, η ΠΟΕ-ΟΤΑ ή σιωπά …περίεργα ή παίρνει θέση επιλεκτικά και το χειρότερο… ζητάει και συγνώμη!!! Αυτές οι πρακτικές υποσκάπτουν το κύρος και την αξιοπιστία του συνδικαλιστικού κινήματος και στρώνουν τον δρόμο στα σχέδια της κυβέρνησης για την εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη.

Ο θεσμός εσωτερικού ελέγχου με την «προβιά της αξιολόγησης των υπηρεσιών», είναι ξεκάθαρα μνημονιακή διάταξη που έχει ξεκάθαρο στόχο την απαξίωση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών, τη σταδιακή αποδυνάμωση των υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα, που αποτελούν βαρίδια του οικονομικού προϋπολογισμού,και την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών που μπορούν να αποφέρουν κέρδος στους ιδιώτες.

Αν στόχος των κυβερνήσεων ήταν να λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες και να αξιοποιηθεί το προσωπικό, θα έκανε προσλήψεις και θα προχωρούσε σε κρίσεις προϊσταμένων και δεν θα άφηναν να χρονίζουν οι αναθέσεις από τους Δημάρχους που είναι ρουσφετολογικές και επιλεκτικές και σε πολλές περιπτώσεις αναξιοκρατικές και παράνομες. Επίσης, θα αυστηροποιούσε τους ελέγχους και δεν θα διέλυε θεσμούς, όπως το ΣΕΠΕ, αλλά θα ενίσχυε τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, όπως και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, που αντί να ασκούν έλεγχο νομιμότητας στις αποφάσεις των Δημάρχων, τις νομιμοποιούν και με την ανοχή τους. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε κάθετα αντίθετοι με την σύσταση μονάδων εσωτερικού ελέγχου στους Δήμους. Επομένως, η πρόταση της ΣΥΝΑΝ. να υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε «καλή» μονάδα που στελεχώνεται από τον Δήμο και «κακή» του ιδιώτη, δεν βρίσκει έδαφος στην υπεράσπιση των συμφερόντων του εργαζόμενου και του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών.

Τέλος,αν θέλουμε να μιλάμε για κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων πρέπει σήμερα να καλέσουμε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, στο πράσινο και στα τεχνικά συνεργεία να μην προβούν σε καμία ενέργεια αν δεν τους έχουν χορηγηθεί όλα τα ΜΑΠ, με τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος, μέσα σε ένα μήνα. Κανένα όχημα να μην κινηθεί και κανενός είδους εξοπλισμός να μην χρησιμοποιηθεί, αν δεν έχει γίνει σωστή συντήρηση και δεν καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για την ασφάλεια των εργαζομένων.

Απαιτούμε, ως ΜΕΤΑ-ΟΤΑ, να γίνονται εντατικοί έλεγχοι και μελέτες εκτίμησης κινδύνου ξεχωριστά για κάθε υπηρεσία και κάθε επάγγελμα. Να προσληφθούν γιατροί εργασίας και να οριστούν τεχνικοί ασφαλείας, που θα συνεργάζονται με τα σωματεία και τις επιτροπές Υγιεινής και Ασφάλειας. Αν οι αιρετοί και η κυβέρνηση δεν συμμορφωθούν στα αιτήματα αυτά να προχωρήσει η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία, σε κλείσιμο των υπηρεσιών. Διαφορετικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να θρηνεί θύματα και το συνδικαλιστικό κίνημα να απαξιώνεται όλο και περισσότερο στα μάτια των εργαζόμενων και εμείς θα αναρωτιόμαστε γιατί δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

20/01/2023                                                                                                Από το ΜΕΤΑ-ΟΤΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.