ΒΥΡΩΝΑΣ : Εγκαίνια και Παλαιστινιακή μαντήλα στον ανδριάντα του Λόρδου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μερικές δεκάδες ήταν οι κάτοικοι της πόλης μας που μαζί με αρκετούς αιρετούς παράγοντες της πόλης παραβρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια του (δεύτερου αγάλματος) ανδριάντα-αυτή τη φορά- του Λόρδου Βύρωνα, την Κυριακή στις 10.30 το πρωί.

Παρόντες η  απερχόμενη δημοτική αρχή με επικεφαλής τον δήμαρχο  κ. Κατωπόδη που οργάνωσε και τα εγκαίνια,  αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι από τη  νεοεκλεγμένη δημοτική αρχή με επικεφαλής τον νέο δήμαρχο κ. Αλέξη Σωτηρόπουλο,  δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης όπως  η Ιουλία Κιούπη, ο Γιάννης Αδαμόπουλος, ο Άρης Γώγος, ο Γιώργος Ντόβολος, η Χρυσούλα Υφαντή, ο Βασίλης Δεμπόνος από τον ” Έξυπνο  Βύρωνα”,  η  Μαρία Μπικάκη και ο  Σταύρος Τζορτζιώτης από την Αγωνιστική συμπόρευση Αριστερής Παρέμβασης και ΡΕΚ  και άλλοι που πιθανά δεν διακρίναμε.

Παραβρέθηκαν ο κ. Δημήτρης Σάρολας από την Πανιώνιο Στέγη και ο Απόατολης Κοκόλιας συγγραφέας του βιβλίου 90 Χρόνια Βύρωνας. Παραβρέθηκε και ο γλύπτης Δημήτρης Χριστόγιαννης που φιλοτέχνησε τον ανδριάντα Λόρδου Βύρωνα.

Στη τελετή μίλησαν ο απερχόμενος δήμαρχος κ Κατωπόδης, ο πρόεδρος της δημοτικής Επιχείρησης  που έκανε τη δωρεά του ανδριάντα κ. Πάγκαλος Βασίλης και ο απερχόμενος  δημοτικός σύμβουλος κ. Πάνος Τριγάζης, πρόεδρος του συνδέσμου  Μπαύρον Βύρωνα.

Υπήρχαν όμως και ισχυρές απουσίες από την αντιπολίτευση των παρατάξεων Μπαντή, Γείτονα  και Σάρολα.

Την ώρα που οι παραβρισκόμενοι επίσημοι,  δήμαρχοι- απερχόμενος & νεοεκλεγμένος, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι έβγαζαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες, η προσοχή όλων στράφηκε στα συνθήματα που φώναζαν μέλη της Συνέλευσης Κατοίκων Βύρωνα- Καισαριανή- Παγκρατίου υπέρ  του λαού της Παλαιστίνης.  “Λευτεριά  – Λευτεριά στη Παλαιστίνη”  φώναζαν πετούσαν τρικάκια και κρατώντας ένα πανό έφτασαν στο σημείο.  Ορισμένοι από τους παραβρισκόμενους “πάγωσαν”, ενώ  αρκετοί φώναξαν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Αμέσως τοποθέτησαν μια παλαιστινιακή μαντήλα  στο κεφάλι του Λόρδου Βύρωνα και κρέμασαν το πάνω τους δίνοντας το δικός τους μήνυμα, που δεν είναι άλλο από την καταδίκη της πολιτικής του κράτους του Ισραήλ και υπέρ της παλαιστινιακής αντίστασης μέχρι τη λευτεριά της Παλαιστίνης.

Οι πολίτες που περνούν από το σημείο σταματούν, βγάζουν φωτογραφίες το άγαλμα με τη παλαιστινιακή μαντήλα. Μια συμβολική πράξη  στέλνοντας  το μήνυμα της αντίστασης και της αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης και σε κάθε λαό που αγωνίζεται για τη λευτεριά του.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.