Ο ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Του Γιώργου Ζαχαρόπουλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 Η πόλη μας έχει νέο δήμαρχο, άρα νέα  διαχείριση σε όλα τα θέματα. Αυτό που αφορά εμάς, είναι ο αθλητικός τομέας του Βύρωνα να αποτελέσει μια από τις βασικές και σημαντικές αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στη περιοχή μας. Δεν έχει σημασία το ποιος εκλέχθηκε, αλλά το τι πρέπει να γίνει, ώστε οι πολίτες του Βύρωνα να δουν με έργα ότι η πόλη εξελίσσεται σε όλους τους τομείς προς το καλύτερο.

Κάνοντας μια μικρή βόλτα στη γειτονιά μας, όλοι μπορούν να παρατηρήσουν ότι υπάρχει έλλειψη πρασίνου. Ζούμε σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή, με συχνά κυκλοφοριακά θέματα και δρόμους που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών. Εν συνέχεια, μια πυκνοκατοικημένη περιοχή προϋποθέτει και πολλούς χώρους οξυγόνου, όπως πάρκα, παιδικές χαρές και πλατείες. Παρόλο που, σε σχέση με άλλες περιοχές, δεν είμαστε τόσο ελλειπτικοί σε αυτό το κομμάτι, πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης.

Μια καλή ιδέα θα ήταν ένα πάρκο καλλισθενικής γυμναστικής, η οποία έχει γίνει ευρέως δημοφιλής, ιδιαίτερα στη νέα γενιά, και πολλοί δήμοι έχουν φτιάξει τέτοιους χώρους.. Επίσης, η συντήρηση των ήδη υπαρχόντων αθλητικών εγκαταστάσεων θα πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα του δήμου για την ασφάλεια των πολιτών και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών. Είδαμε πρόσφατα, πως ούτε το Ολυμπιακό Στάδιο δεν βρίσκεται σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες, λόγω έλλειψης συντήρησης.. ένα γήπεδο το οποίο, σχεδόν όλοι, έχουμε επισκεφθεί έστω μια φορά στη ζωή μας και αποτελεί στολίδι για τη πόλη μας. Βρισκόμαστε στο κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά σε δήμους που σιγά-σιγά  αναζωογονούν οικονομικά και πολιτισμικά τις γειτονιές τους, όπως στη Νέα Φιλαδέλφεια με το γήπεδο της ΑΕΚ και προσεχώς στον Βοτανικό με το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Οι εποχές αλλάζουν και ο Δήμος μας πρέπει να είναι παρών, με έργα ανάπλασης που προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες του.

Σίγουρα υπάρχουν πιο σοβαρές προτεραιότητες από τη δημιουργία ενός νέου αθλητικού κέντρου, ενός σύγχρονου κλειστού γηπέδου ή μιας παιδικής χαράς. Όμως, σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει ο αθλητικός τομέας του Βύρωνα να μπει στο συρτάρι, καθώς τόσο οι δημότες μας έχουν ανάγκη και δικαίωμα στην πρόοδο της περιοχής, όσο και οι ένδοξες ομάδες της όμορφης γειτονιάς μας, έχουν δικαίωμα σε σύγχρονες και ασφαλείς εγκαταστάσεις ώστε ο Βύρωνας να είναι στο προσκήνιο όλων των αθλητικών δρώμενων.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.