Καταγγελία για την κατάργηση του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν, ως ΝΠΔΔ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ως δημοτική αρχή Βύρωνα καταγγέλλουμε την απόρριψη από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών, του αιτήματος μας -ύστερα και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- για τη διατήρηση του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν, ως ανεξάρτητου Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου και την υπαγωγή του στο Δήμο Βύρωνα.

Η απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει την ανεξάρτητη παρουσία ενός καλλιτεχνικού και πνευματικού πόλου πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία και κύρος μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους. Το ίδιο και περισσότερους από 5.000 συμπολίτες μας που υπέγραψαν για τη διατηρηση του υφιστάμενου νομικού καθεστώτος καθεστώτος, αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ιστορικό βάρος, και την ανεκτίμητη και πολυετή κοινωνικής προσφορά του Κέντρου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, εδώ και δεκαετίες.

Το Κέντρο Μελέτης Χορού Ισιδώρας και Ραϋμόνδου Ντάνκαν, ιδρύθηκε το 1980 από το Δήμο Βύρωνα και στεγάζεται σε ένα ανεκτίμητης ιστορικής αξίας και αρχιτεκτονικής ιδιαιτερότητας κτίριο, το οποίο σχεδιάστηκε στα πρότυπα του Ανακτόρου του Αγαμέμνονα στις Μυκήνες, και κτίστηκε το 1903 από τον Ραϋμόνδο Ντάνκαν (αδελφό της Ισιδώρας Ντάνκαν) πριν από 120 χρόνια.

Το κτήριο κατοικήθηκε από τον Ραϋμόνδο και την γυναίκα του Πηνελόπη Σικελιανού και υπήρξε σημείο συνάντησης και έμπνευσης, πολλών πνευματικών μορφών της εποχής (Σικελιανός, Φιλαδελφέας, Χριστομάνος κ.α..

Αυτό το πρώτο Σπίτι του Χορού βρίσκεται στη βάση του σημερινού Κέντρου Μελέτης Χορού Ντάνκαν. Το 1980, ο Δήμος Βύρωνα, μετά από αίτημα διεθνών οργανισμών για το χορό και τιμώντας το έργο και την προσφορά της Ισιδώρας Ντάνκαν, ανέλαβε την ανακατασκευή του κτιρίου, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν το 1992 και το αφιέρωσε και πάλι στην τέχνη του χορού, λειτουργώντας ως κέντρο μελέτης, ανάπτυξης και εκμάθησης σύγχρονου χορού.

Το κτήριο αυτό που έχει χαρακτηριστεί ως νεότερο μνημείο από το Υπουργείο Πολιτισμού, πρόκειται να ανακαινιστεί άμεσα με κονδύλια που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Βύρωνα από την Περιφέρεια Αττικής.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.