Σωμ. Εργαζομένων Βύρωνα: Μη Χορήγηση (ΜΑΠ) στους εργαζόμενους του προγράμματος του ΟΑΕΔ 55 plus

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Καταγγείλουμε τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Βύρωνα γιατί ως ώφειλε με βιάση την νομοθεσία, δεν χορηγεί τα ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΜΑΠ) στους εργαζόμενους του προγράμματος του ΟΑΕΔ 55 plus για τη χρονική περίοδο του δεύτερου έτους της υπηρεσίας τους (Αύγουστος 2023–Αύγουστος 2024).

Η απάντηση της Δημοτικής Αρχής ότι δεν τα προέβλεψε στον προϋπολογισμό του Δήμου και τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι αποτελεί αστεία δικαιολογία.

Ούτε έλλειψη χρημάτων μπορεί να επικαλεστεί γιατί την ίδια ώρα οι εργολάβοι και οι ιδιωτικές εταιρίες κάνουν πάρτι με τα χρήματα του Δήμου.

Φαίνεται ότι για τη Δημοτική Αρχή η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων – συναδέλφων αποτελεί κόστος ,που προσπαθούν να το περιορίσουν όσο περισσότερο γίνεται , προκειμένου να εξασφαλίσουν την κερδοφορία των εργολάβων και εταιρειών .

Αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται και σε άλλους πολλούς δήμους , είναι υπεύθυνη για τους 65 νεκρούς που θρηνεί ο κλάδος μας τα τελευταία 10 χρόνια ,για τους χιλιάδες τραυματίες και σακατεμένους και τους αμέτρητους συναδέλφους χτυπημένους από διάφορες επαγγελματικές ασθένειες.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ να σταματήσει την κοροϊδία απέναντι στους συναδέλφους και να προχωρήσει τώρα στην χορήγηση των ΜΑΠ.

Καλούμε και τους συναδέλφους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους ,να μην κάνουν βήμα πίσω από τις απαιτήσεις τους και μαζί με το Σωματείο να απατήσουμε ΤΩΡΑ την ικανοποίηση του αιτήματος μας.

Κανένας Δήμαρχος και καμία Κυβέρνηση δεν μπορεί να παίζει με την υγεία και ασφάλεια των εργαζόμενων στους χώρους εργασίας.

Συνάδελφοι συναδέλφισσες είμαστε σε ετοιμότητα για να οργανώσουμε παραπέρα την πάλη μας. Όσοι δεν έχουμε ΜΑΠ ή είναι ακατάλληλα ,δεν εκθέτουμε σε κανέναν κίνδυνο τους εαυτούς μας, δεν βγαίνουμε για δουλειά.

Απευθυνόμαστε στο Σωματείο μας

Το Δ.Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.