ΒΥΡΩΝΑΣ : Μπλόκο αλληλέγγυων σε έξωση ηλικιωμένης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η άμεση κινητοποίηση πολιτών και συλλογικοτήτων απέτρεψε την προσπάθεια έξωσης ηλικιωμένης από το σπίτι της, στη οδό Μικράς Ασίας στο Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας βγήκε στο σφυρί για χρέη σε πιστωτικές κάρτες. Σε πλειστηριασμό που έγινε από  την εταιρεία CEPAL, το αγόρασε ιδιώτης.

Σήμερα Παρασκευή 15/12 δεκάδες πολίτες μετά τις 11: 30  βρέθηκαν μπροστά στο σπίτι αντιδρώντας στην έξωση και εκφράζοντας την συμπαράσταση στην ηλικιωμένη γυναίκα.

Η έξωση της ηλικιωμένης για σήμερα αποτράπηκε, αφού δεν τόλμησαν να πλησιάσουν τα  «αρπακτικά» της κατοικίας, να πάρουν τα κλειδιά και να κάνουν πράξη εκτέλεσης της έξωσης.

Οι προσπάθειες για να μην γίνει η έξωση θα συνεχιστούν ώστε η ηλικιωμένη γυναίκα να μην βρεθεί στο δρόμο.

Αποτέλεσμα της σημερινής κινητοποίησης των πολιτών και των συλλογικοτήτων ήταν η σημερινή προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου για να μην εκτελεστεί η έξωση μέχρι  τις 10 /1 , ενώ στις 14/2 θα γίνει νέο δικαστήριο για ανακοπή του πλειστηριασμού.

Στην κινητοποίηση υπεράσπισης της κατοικίας ενάντια στην έξωση, συμμετείχαν:

. Πολίτες από συλλογικότητες της πόλης, κάτοικοι της γειτονιάς, δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο Βαγγέλης Γείτονας, η Μαρία Μπικάκη, ο Τάσος Μαυρόπουλος, ο νεοεκλεγής δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Τζιορτζιώτης.

. Σύσσωμη η απερχομένη δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Κατωπόδη, οι αντιδήμαρχοι κ. κ Σπυρόπουλο Χ, Κλωνάρη Λ, Καράγιαννη Μ, τον Προέδρο του Δ.Σ κ. Πλακίδα Γ. τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Πάγκαλο Βασίλη. Η παρουσία τους σχολιάστηκε ως «Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες».

. Ο Νάσος Ηλιόπουλος βουλευτής της Νέας Αριστεράς και η Ελένη Βασιλοπούλου περιφερειακή σύμβουλος.

. Θετικά σχολιάστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση του νέου δήμαρχου Βύρωνα κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου.    

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.