Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΠΑΤΑΙ… Του Πάνου Τριγάζη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

 «Ερχόμαστε από μακριά και πάμε πολύ μακριά», τόνιζε συχνά στις ομιλίες του ο Αλέξης Τσίπρας που πρώτος εισηγήθηκε και επιχείρησε τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αρχικά μέσω της διεύρυνσης, την οποία κάποιοι εντός του κόμματος προσπάθησαν να εμποδίσουν.

Διεύρυνση βέβαια υπήρξε και λίγο πριν το 2019  όταν η συμφωνία των Πρεσπών (2018) οδήγησε βουλευτές των ΑΝΕΛ σε απομάκρυνση από τον πολέμιο της συμφωνίας Πάνο Καμένο. Δεν προχώρησε όμως η διεύρυνση στο κοινωνικό επίπεδο και το πληρώσαμε τόσο στις βουλευτικές όσο και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά την εκλογή Κασσελάκη στην θέση του προέδρου, τέθηκε σε εφαρμογή σενάριο διάσπασης με απίθανους ισχυρισμούς ότι ο νέος πρόεδρος ήρθε «φυτευτός» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μεταλλάσσεται. Αλήθεια, τόση εμπιστοσύνη είχαν κάποιοι –μεταξύ των οποίων και Βυρωνιώτες – στο DNA του κόμματος, που άντεξε απέναντι στην τρόικα;

Εννοείται ότι το ίδιο σενάριο ευνοούσε και ευνοεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη  για να έχει απέναντί της μια περαιτέρω αποδυναμωμένη αξιωματική αντιπολίτευση ώστε να συνεχίσει το αντιλαϊκό της έργο πάνω στα ερείπια της Θεσσαλίας και τα αποκαΐδια του Έβρου.

Χαράς ευαγγέλια και για το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ των δύο πρώτων και άκρως επώδυνων μνημονίων, το οποίο τώρα ονειρεύεται την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όσο για το ΚΚΕ, η ίδια η εσωκομματική μας αντιπολίτευση το πριμοδότησε και στο τοπικό επίπεδο, διακινώντας την άποψη ότι με Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δεξιό κόμμα. Κι ύστερα, ψάχνουμε να βρούμε γιατί ο Κατωπόδης δεν μπήκε ούτε στον δεύτερο γύρο!

Τα περί μετάλλαξης μας είχαν καταλογιστεί και το 2010 από την ομάδα Κουβέλη που μιλούσε για «νεοκομμουνιστική» μετάλλαξη, ενώ το 2015, γίναμε «μνημονιακοί»  κατά Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου.  Τότε, η διάσπαση ήταν μεγαλύτερη, αλλά και πάλι οι αποχωρήσεις μελών δεν είχαν υπερβεί το 11%. Τούτη τη φορά, τουλάχιστον στον Βύρωνα, το διασπαστικό σχήμα δεν πρόκειται ούτε το 10% να προσελκύσει, ενώ έχουμε και νέες εγγραφές μελών, μεταξύ των οποίων και αξιόλογα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Στις τάξεις μας παραμένει και ο Αλέξης Τσίπρας, που ηγήθηκε ως πρωθυπουργός της πρώτης κυβέρνησης της Αριστεράς στην ιστορία της Ελλάδας και πέτυχε την επίλυση εθνικού θέματος  εδώ και πλέον του μισού αιώνα, με την ιστορική συμφωνία των Πρεσπών, που αν δεν είχε επιτευχθεί, η γειτονική χώρα θα είχε τώρα αναγνωριστεί με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας, καθώς την είχαν ήδη αναγνωρίσει με το αρχικό συνταγματικό της όνομα, πλέον των δύο τρίτων των χωρών-μελών του ΟΗΕ.

Δεν μένουμε όμως σε αυτά, αλλά κοιτάμε στο μέλλον, το οποίο αφορά και την πόλη του Μπάιρον και την καθημερινότητά της.

______________________________________________________

Ο Πάνος Τριγάζης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Γραφείου Ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.