Άστρων Ψυθιρίσματα. Του Μιχάλη Κλαδίτη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Φίλες και φίλοι μου, το 2023 έφτασε στο τέλος του και μαζί θα πάρουμε μια γεύση από το 2024 και την επιρροή του σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Ο Δεκέμβριος θα φύγει με μια Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου το μεσημέρι στην 20η μοίρα του Τοξότη και μια Πανσέληνο στις 27 Δεκεμβρίου το ξημέρωμα στην 4η μοίρα του Καρκίνου που κλείνει και τυπικά το 2023 και μαζί του κλείνει κι ένας 15ετης κύκλος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έφερε πληγές με μνημόνια, covid και ανατροπές με τη βία, με καταστολή & τρόμο. Έρχεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μέχρι το 2044.
Ας τον καλοδεχτούμε!

Καλές γιορτές, υγεία, αγάπη,
γαλήνη, δημιουργία αλλά
& υπομονή για όλες κι όλους

Κριός 

Αποχωρεί ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω και ο Δίας φεύγει από τον Ταύρο, άρα κάτι αλλάζει που σας πιέζει για χρόνια και τώρα ότι έχετε σπείρει θα το θερίσετε… φιλίες, σχέσεις συνεργασίας και να τις κάνετε πιο ποιοτικές να αξίζει ο σκοπός.

Ταύρος 

Πλούτωνας, Άρης, Αφροδίτη στον Υδροχόο σας ωθούν να είστε στον παλμό των γεγονότων κι όσο θα είναι ο Δίας πάνω σας, αλλάζουν τον τόπο και τον τρόπο που θα ζήσετε με μια μετακόμιση.

Δίδυμοι 

Μπαίνοντας ο Πλούτωνας στον Υδροχόο μαζί με Αφροδίτη, Άρη αλλά κι ο Δίας τον Ιούνιο στο ζώδιο σας φέρνει τύχη, αισιοδοξία κι ένα καινούριο μέλλον κυρίως στον τομέα των σχέσεων.

Καρκίνος 

Φεύγοντας ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω από το 2008 σας ταλαιπώρησε πολύ. Τώρα όμως θα βελτιωθούν οι τομείς της ζωής που έχουν να  κάνουν με εσάς και θα δείτε από άλλο πρίσμα την ζωή σας.

Λέων 

Ο Πλούτωνας θα βρεθεί στον Υδροχόο για 20 χρόνια κι αυτή η αντίθεση θα φέρει σε σας την έλξη πάνω σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, φίλων και θα αυξηθούν οι ευκαιρίες να πετύχετε στόχους.

Παρθένος 

Με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς δεν θα ‘ναι εύκολο το 2024. Ειδικά στις σχέσεις από τον Απρίλιο και μετά τον Ιούνιο, θα είστε σε τεντωμένο σχοινί για να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες κι αυτό θα σας κάνει πιο δυνατούς και πιο ώριμους.

Ζυγός 

Πλούτωνας στον Υδροχόο μαζί με Αφροδίτη, Άρη κι ο Δίας από το καλοκαίρι στους Δίδυμους, είναι τα δώρα του 2024 για όλους τους Ζυγούς. Μαζί ανοίγουν πόρτες και δουλεύει καλά το ένστικτό σας.

Σκορπιός 

Πλούτωνας, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης στον Υδροχόο και αναθεωρείτε βαθειά ή επέρχεται η απελευθέρωσή στην επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας, με γνώμονα τις περγαμηνές και τις γνώσεις σας.

Τοξότης

Κρόνος και Ποσειδώνας στους Ιχθείς, Δίας στους Δίδυμους και θα υπάρξουν ευκαιρίες στα αισθηματικά και στα επιχειρηματικά σας σχέδια, όπως επέκταση των ήδη πεπραγμένων σας για να νιώσετε ασφάλεια.

Αιγόκερως

Η αποχώρηση του Πλούτωνα θα σας ανακουφίσει κι ο Δίας από τον Ταύρο θα τακτοποιήσει νομικά και περιουσιακά θέματα, όμως θα είστε αρκετά και πάλι προβληματισμένοι με τα αισθηματικά σας θέματα.

Υδροχόος

Το 2024 θα ‘ναι χρονιά σταθμός αφού ο Πλούτωνας θα είναι πάνω σας μέχρι το 2044 και θα υλοποιήσει τις μεγάλες σας προσδοκίες κι όσα οράματα έχετε για το μέλλον.

Ιχθείς            

Με Ποσειδώνα και Κρόνο πάνω σας, όλα τα όνειρα περνάνε κόσκινο κι είστε σε εγρήγορσή ενώ δεν έχετε την τόλμη να κάνετε το μεγάλο βήμα. Ίσως αυτό να γίνει μετά το 1ο εξάμηνο.

Μιχάλης Κλαδίτης
ερευνητής ψυχολογικής αστρολογίας
Για προσωπική συνεδρία: 6980135602

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.