Μεγάλη διάκριση για το γραμματόσημο του προσφυγικού Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το γραμματόσημο για τον Βύρωνα, ένα από τα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς «Πρώτοι Αστικοί Προσφυγικοί Συνοικισμοί», που εκδόθηκαν από τα ΕΛΤΑ με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή, πέτυχε μια μεγάλη διεθνή διάκριση.

Το γραμματόσημο που δημιουργήθηκε από τη ζωγράφο και χαράκτρια Μυρσίνη Βαρδοπούλου, με την επιστημονική συμβολή του ιστορικού Μενέλαου Χαραλαμπίδη, κέρδισε την 3η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Διεθνούς Φιλοτελικής Ομάδας Μελέτης Μουσικής «MotivgruppeMusik».  Στον διαγωνισμό με τίτλο «YehudiMenuhinTrophy 2023» για το καλύτερο μουσικό γραμματόσημο που εκδόθηκε το 2022, συμμετείχαν 69 γραμματόσημα από 55 χώρες (περισσότερα για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού εδώ: https://www.motivgruppe-musik.com/en/2023/08/13/yehudi-menuhin-trophy-2023-schoenste-musikbriefmarke-2022/?fbclid=IwAR1mC90oNZca_HIPPju_ypTWLH4dpobfafeP3sUfa_WiQChWvRB8Pq_WzZ8

Το γραμματόσημο για τον Βύρωνα εστίασε στην ανάδειξη της ιδιαίτερης μουσικής κουλτούρας που αναπτύχθηκε στον συνοικισμό την περίοδο του Μεσοπολέμου, καθώς μεγάλοι δημιουργοί της Σμυρναίικης μουσικής και του ρεμπέτικου έζησαν στον Βύρωνα και δίδαξαν στις μουσικές σχολές του. Στον Βύρωνα έζησε και ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς, μουσικούς και τραγουδιστές του ρεμπέτικου, με μεγάλο αριθμό ηχογραφήσεων, ο Γρηγόρης Ασίκης, που απεικονίζεται με το ούτι του στο γραμματόσημο. Πίσω του η εμβληματική αγορά του Βύρωνα, η καρδιά του πρώτου συνοικισμού, μέρος της οποίας έχει διασωθεί και υπάρχει μέχρι και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς «Πρώτοι Αστικοί Προσφυγικοί Συνοικισμοί» από τα ΕΛΤΑ αφορούσαν το Βύρωνα, την Κοκκινιά, τη Νέα Ιωνία και την Καισαριανή.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.