Δήμος Βύρωνα: Πώς θα εορταστεί φέτος η 25η Μαρτίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Λόγω της νέας μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα και κατόπιν αιτήματος των διευθυντών όλων των σχολείων του Δήμου Βύρωνα, στην φετινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ 6μελείς αντιπροσωπείες μαθητών και φορέων με τη σημαία και το λάβαρο τους.

Για όλους τους συμμετέχοντες στις επετειακές εκδηλώσεις, είναι απαραίτητη η πιστή τήρηση των ατομικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού COVID- 19.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών και κατοικιών από 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

Γενική φωταγώγηση τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου.

Πέμπτη 24 Μαρτίου

Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. κ.λ.π.

Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους και οδηγούς στα μνημεία των Ηρώων, προσερχομένων, μετά το πέρας των προηγούμενων εκδηλώσεων.

Παρασκευή 25 Μαρτίου

ώρα 7.45 π.μ.

Κωδωνοκρουσίες στους Ιερούς Ναούς.

ώρα 8.00 π.μ.

Έπαρση σημαίας με τιμητικό απόσπασμα Προσκόπων.

ώρα 10.30 π.μ.

Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Αγ. Τριάδος Βύρωνα χοροστατούντος του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου κ. Στέφανου Κωστόπουλου.

Συγκέντρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Αρχών, Σωματείων, Οργανώσεων και παράταξη των αντιπροσωπειών των μαθητών των Σχολείων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, των Προσκόπων, Οδηγών, κ.λ.π. στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης, (Πλ. Χρυσοστόμου Σμύρνης).

ώρα 11.00 π.μ.

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (Πλ. Χρυσοστόμου Σμύρνης) χοροστατούντος του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου κ. Γεώργιου Σχοινά.

«Αιωνία η Μνήμη»

Κατάθεση στεφάνων

Τήρηση ενός λεπτού σιγής

«Εθνικός Ύμνος»

Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Κατωπόδη.

Παρέλαση

Λόγω του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19 και κατόπιν αιτήματος των διευθυντών όλων των σχολείων του Δήμου μας, για λόγους δημόσιας υγείας, η παρέλαση θα γίνει ως εξής: Παρελαύνουν 6μελείς αντιπροσωπείες με την σημαία ή το λάβαρο τους, από μαθητές των Σχολείων Μέσης και Δημοτικής Εκπαίδευσης, των Προσκόπων, Οδηγών, Σωματείων και Οργανώσεων μπροστά στο λαό και τις αρχές με τη συνοδεία της Μπάντας των Προσκόπων της Τοπικής Εφορείας Βύρωνα-Καισαριανής και με την υπόδειξη του ΔΡ. Κώστα Μερδενισιάνου που θα έχει το γενικό πρόσταγμα της παρέλασης. Η πορεία της παρέλασης θα ακολουθήσει τους δρόμους: Κωνσταντιλιέρη, Ερυθραίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

ώρα 18.30

Υποστολή της σημαίας με τιμητικό απόσπασμα Ελληνίδων Οδηγών και Προσκόπων Βύρωνα.

* Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο σας καλούν να πάρετε μέρος στις εκδηλώσεις που θα γίνουν για την  Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.