ΒΥΡΩΝΑΣ: Άνθρωποι με ευαισθησίες συνεχίζουν να προσφέρουν στον συνάνθρωπο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Βοηθήστε τις κοινωνικές κουζίνες που προσφέρουν φαγητό σε συνανθρώπους, με αγάπη και αλληλεγγύη

Δύο συλλογικές εθελοντικές κουζίνες συνεχίζουν και λειτουργούν στη πόλη μας, “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα” κάθε Κυριακή και η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βύρωνα “Οδυσσέας” κάθε Σάββατο, όπου συνάνθρωποι μας χωρίς καμία διάκριση μπορούν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό, που το έχουν ανάγκη, με αγάπη και ζεστασιά στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Οι δύο συλλογικές κουζίνες μαγειρεύουνε και προσφέρουν φαγητό στους συμπολίτες μας στα γνωστά σημεία.

Η κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος του Βύρωνα” κάθε Κυριακή στην πλατεία Αγ. Λαζάρου, ξεκινώντας το μαγείρεμα την καινούργια χρονιά στις 7 Ιανουαρίου.

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης Βύρωνα «Οδυσσέας» στη Καραολή και Δημητρίου απέναντι από το δημαρχείο κάθε Σάββατο.

Η κουζίνα μας την Κυριακή παραμονή πρωτοχρονιάς, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, θα κάνει ένα μεγάλο γιορτινό τραπέζι για όλο τον κόσμο με μπάρμπεκιου για όλα τα γούστα!

Από τις 14:00 μέχρι όσο πάει, στο πάρκο της Καραολή και Δημητρίου απέναντι από το δημαρχείο Βύρωνα, θα σερβίρουμε ψητά, (και λαχανικά φυσικά), γλυκά, μπύρες και κρασιά! Σχεδόν όλο το βυρωνιώτικο και τριγύρω Hip-Hop, (dj’s & mc’s), θα περάσει από την σκηνή της κουζίνας και θα αναλάβει το μπάχαλο!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε άτυπα τον ένα χρόνο της κουζίνας και τον ερχομό άλλου ενός έτους χειρότερου από το περσινό!”

“Οδυσσέας”

Οι δύο συλλογικές κουζίνες, οι οποίες έχουν ως στόχο οι ευάλωτοι συνάνθρωποί μας, που ζουν στην πόλη μας, να μπορούν να έχουν ένα πιάτο φαγητό, αξίζουν την βοήθεια όλων μας, προκειμένου να μπορούν να εφοδιάζονται και να έχουν την πρώτη ύλη για να παρασκευάζουν το φαγητό.

Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν περιορίζονται μόνο τις ημέρες των εορτών. Όσοι και όσες θέλουμε να προσφέρουμε με αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπό μας ένα πιάτο φαγητό, μπορούμε να συνεισφέρουμε στις συλλογικές κουζίνες ό,τι θέλουμε σύμφωνα με την δυνατότητα του καθενός / της καθεμιάς.

Μπορούμε να τις βρούμε στα σημεία που προσφέρουν φαγητό.
Μπορούμε να προσφέρουμε πένες, ρύζι, όσπρια, λάδι.

Πηγή: Ρωγμή στην Eνημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.