ΠΕΝΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΥΡΩΝΑ του Πάνου Τριγάζη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς 2024, έφυγε από τη ζωή στα 97 του χρόνια,  ο  αντιστασιακός του Βύρωνα και της Μεσσηνίας, δάσκαλος της βυζαντινής μουσικής, Λάζαρος Κουζηνόπουλος.

Υπήρξε Βυρωνιώτης και Καισαριανιώτης, αλλά προπαντός Μεσσήνιος, διότι στη χώρα Μεσσηνίας εντάχθηκε και έδρασε στο κίνημα της Εθνικής Αντίστασης της Μεσσηνίας και,  όπως είπε ο γιος του Ιορδάνης, ήταν ο μακροβιότερος  επιζών ΕΛΑΣίτης της περιοχής, μέχρι τις 30.12.2023.

Πάντοτε στον χώρο της Αριστεράς, εμπνεύστηκε από το ενωτικό εγχείρημα του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου (1989), εντάχθηκε στην Τοπική του Βύρωνα, παραμένοντας και στον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους.

Η κηδεία του σπουδαίου δάσκαλου της Μουσικής που δίδαξε και στο Ωδείο Αθηνών έγινε  την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10.30 το πρωί, στο Κοιμητήριο Καισαριανής ενώπιον πλήθους συγγενών, μαθητών του, συναγωνιστών και φίλων.

Τον αποχαιρέτισαν, εκ μέρους της οικογένειάς του ο γιος του Ιορδάνης, εκπρόσωπος των μαθητών του και εκ μέρους της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο υπογράφων.

Έζησε σχεδόν ένα αιώνα, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου υπήρξε αγωνιστής της κοινωνικής δικαιοσύνης και μέλος δομών αλληλεγγύης, όπως και του Συνδέσμου Μπάιρον για τον Φιλελληνισμό και τον Πολιτισμό. Δίδαξε βυζαντινή μουσική, αλλά και ήθος. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.