Αποκαταστάθηκε το graffiti με το πρόσωπο του Κώστα, στον τοίχο της εισόδου του 5ου Λυκείου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το graffiti με το πρόσωπο του μαθητή Κώστα Κ. που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο και είχαν δημιουργήσει ως έκφραση αγάπης και μνήμης συμμαθητές και φίλοι του στον τοίχο της εισόδου του 5ου Λυκείου Βύρωνα.

Το graffiti σβήστηκε από την είσοδο του σχολείου πιθανά με την υπόδειξη ή την ανοχή της δημοτικής αρχής και της διεύθυνσης του σχολείου και προκάλεσε  έντονες αντιδράσεις (διαβάστε ΕΔΩ https://rogmistinenimerosi2.blogspot.com/2023/09/graffiiti-5.html) συμμαθητών, φίλων και της οικογένειας του Κώστα.

«Το graffiti του Κώστα το σεβάστηκαν πολλές γενιές μαθητών και νέων στο Βύρωνα παρότι πολύ δεν τον γνώριζαν ούτε αυτόν ούτε τους συμμαθητές του. Το σεβάστηκαν γιατί είχε τη δικιά του ιστορία, γιατί αποτελούσε στοιχείο της μνήμης των σχολείων των Νταμαριών.

Και εσείς βάλατε τους εργολάβους και την σβήσανε. ΝΤΡΟΠΗ» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας εκ των συμμαθητών του Κώστα.

Ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κατωπόδης αναγνωρίζοντας την άστοχη ενέργεια με το σβήσιμο του συγκεκριμένου graffiti, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες που προκάλεσε, έκανε πράξη τη δέσμευση του στην οικογένεια του Κώστα και αποκαταστάθηκε το graffiti -έστω και αν δεν είναι το ίδιο-  με το πρόσωπο του μαθητή Κώστα Κ. στην είσοδο του 5ου Λυκείου Βύρωνα.

Αποκαταστάθηκε το  graffiti με το πρόσωπο του Κώστα, έστω και αν δεν είναι το ίδιο

Πρόκειται για μια σωστή πράξη μετά από μια άστοχη και λαθεμένη ενέργεια.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.