Ανατολικά ΚΚΕ: Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων του Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ασφαλή λειτουργία του 1ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, του 1ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Βύρωνα, ζητά το ΚΚΕ, με Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή.

Αναλυτικά το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης που υπογράφεται από τον βουλευτή του Κόμματος, Χρήστο Κατσώτη:

«Στα πλαίσια του Προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” πρόσκληση 11, για τη διενέργεια και χρηματοδότηση προσεισμικών ελέγχων σε δημόσια κτίρια, ο Δήμος Βύρωνα προέβη σε Πρωτοβάθμιο Προσεισμικό Έλεγχο 42 δημόσιων κτιρίων ανάμεσά τους και 17 σχολικών κτιρίων.

Η από 12-02-2022 βαθμονόμηση του ΟΑΣΠ κατέταξε το 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Βύρωνα στην κατηγορία Α = πρώτη προτεραιότητα. Ειδικά για το 1ο Δημοτικό Σχολείο, επισημαίνεται στις καταγραφές του κλιμακίου που εκτέλεσε τον πρωτοβάθμιο έλεγχο, η ύπαρξη σεισμογενούς ρωγμής στην οροφή του β’ ορόφου, η οποία απαιτεί άμεσα επισκευή με δομικά μέσα. Τα αποτελέσματα απεστάλησαν στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής (ΕΥΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠΕΣ), μαζί με αίτημα χρηματοδότησης για την εκπόνηση Δευτεροβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου στο 1ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Βύρωνα, ύψους 5.300 ευρώ περίπου. Το αίτημα εγκρίθηκε με την με αριθ. πρωτ. 59/19-01-2023 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών. Για ένα τέτοιο ποσό κι ενώ η κατάσταση ήταν κατεπείγουσα για τους πλέον των 800 μαθητών και εκπαιδευτικών, τόσο ο Δήμος Βύρωνα, όσο και το Υπουργείο Εσωτερικών άφησαν να περάσουν 14 μήνες χωρίς να γίνει τίποτα.

Ήδη με προηγούμενη Ερώτηση 2867/24.03.2023 σας θέταμε το συνολικό πρόβλημα στο σχολικό δίκτυο του Δήμου Βύρωνα καθώς είχε προηγηθεί εκτενής πτώση σοβάδων στα 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο, που 3 βδομάδες τώρα παραμένουν κλειστά. Είναι τουλάχιστον προκλητικό ότι κάποια από αυτά τα σχολεία είχαν αναβαθμιστεί ενεργειακά, χωρίς να ελέγχονται ως προς τις βλάβες που έφεραν, με αποτέλεσμα οι θερμοπροσόψεις να έχουν καλύψει τις κρίσιμες επιφάνειες που αποτελούν το αντικείμενο του Πρωτοβάθμιου Εποπτικού Ελέγχου.

Με δεδομένο ότι η χώρα μας είναι η πρώτη σε σεισμικότητα στην ΕΕ και η 6η στον κόσμο, δεν υπάρχει θεσπισμένη η υποχρεωτικότητα των προσεισμικών ελέγχων, καθώς και με διαπιστωμένο το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα για τουλάχιστον 4 σχολεία στον Δήμο Βύρωνα, που δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και γονείς εκατοντάδων παιδιών, χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη και με ασφάλεια λειτουργία των εν λόγω σχολικών μονάδων, ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, σε ποια μέτρα θα προβεί η κυβέρνηση έτσι ώστε:

– Να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την εξασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας των 1ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Βύρωνα, καθώς και για το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Βύρωνα, με έκτακτη χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατεπείγουσα εκπόνηση μελέτης και πραγματοποίηση εργασιών μέσα στις εορτές του Πάσχα, κατά τις οποίες τα σχολεία είναι κλειστά, ώστε να παραδοθούν και να λειτουργήσουν ασφαλή από 24/4/2023

-Να εξασφαλιστεί ότι δεν θα χαθούν ώρες μαθημάτων, θα χορηγηθούν ειδικές άδειες στους εργαζόμενους γονείς με πλήρεις αποδοχές και ασφάλιση, καθώς και χορήγηση έκτακτου επιδόματος από το υπ. Οικονομικών για αυτοαπασχολούμενους και επαγγελματίες γονείς για τις ημέρες που τα σχολεία παραμένουν κλειστά για τις απαραίτητες εργασίες».

Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ

πηγή: 902.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.