ΒΥΡΩΝΑΣ: Ο “εφιάλτης” της έξωσης της ηλικιωμένης γυναίκας επιστρέφει

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ήταν  Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 όταν η  άμεση κινητοποίηση πολιτών και συλλογικοτήτων απέτρεψε την προσπάθεια έξωσης ηλικιωμένης γυναίκας από το σπίτι της, στη οδό Μικράς Ασίας στο Βύρωνα.

Η έξωση της ηλικιωμένης για  εκείνη την ημέρα αποτράπηκε, αφού δεν τόλμησαν να πλησιάσουν τα  «αρπακτικά» να πάρουν τα κλειδιά και να κάνουν πράξη εκτέλεσης της έξωσης.

Φωτο: απο την κινητοποίηση

  Αποτέλεσμα της κινητοποίησης των πολιτών και των συλλογικοτήτων ήταν να μην εκτελεστεί η έξωση μέχρι  τις 10 /1, ενώ στις 14/2 θα γίνει νέο δικαστήριο για ανακοπή του πλειστηριασμού. 

 Ο “εφιάλτης” της έξωσης της ηλικιωμένης γυναίκας επιστρέφει, αφού τα “κοράκια” επανέρχονται  να της πάρουν το σπίτι.

Σύμφωνα με  την ανακοίνωση ” ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ “

…………

Το απάνθρωπο και αδηφάγο νομικό πλαίσιο των πλειστηριασμών, εκτός του ότι δεν διασφαλίζει το δικαίωμα στη στέγη και δεν προσμετρά την οικογενειακή κατάσταση, την οικονομική αδυναμία, επιτρέπει να γίνονται εξώσεις και να πετάγονται άνθρωποι στο δρόμο πριν τελεσιδικήσει  η προσφυγή τους στα δικαστήρια. Πρόκειται για  νομοθεσία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρπακτικών, των τραπεζών, των funds, των εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις, που εξυπηρετεί την απρόσκοπτη κερδοφορία τους ισοπεδώνοντας την ανθρώπινη ύπαρξη.

 Το ανάλγητο καπιταλιστικό κράτος με το πλαίσιο αυτό χωρίς την παραμικρή κοινωνική ευαισθησία,  βάζει στην άκρη τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα δικαιώματά του. Δίνει την δυνατότητα στα «αρπακτικά κοράκια» να αρπάζουν σπίτια κάνοντας βίαιες εξώσεις γιατί οι ιδιοκτήτες τους κάποια στιγμή δεν μπόρεσαν να συνεχίζουν να αποπληρώνουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις.   Είναι το ίδιο κράτος, οι ίδιες κυβερνήσεις που τους λεγόμενους συνεπείς δανειολήπτες, που σφίγγοντας τα «δόντια» τους και με πολλές στερήσεις αποπληρώνουν το δάνειο τους,  δεν τους παρέχει καμία επιβράβευση.  Μόνοι και πάντα κερδισμένοι οι τραπεζίτες.

 Το επόμενο διάστημα  σε όλη τη χώρα έχουν προγραμματιστεί δεκάδες χιλιάδες πλειστηριασμοί και οι εξώσεις θα είναι στην καθημερινή διάταξη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Βύρωνα έχουν προγραμματιστεί το επόμενο δίμηνο 53 πλειστηριασμοί.

 Εκτός από την διεκδίκηση κατάργησης του απάνθρωπου πλαισίου των πλειστηριασμών, τη διασφάλιση του δικαιώματος στη στέγη και στην πρώτη κατοικία, τη διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών, την επιβράβευση  των συνεπών δανειοληπτών, οφείλουμε σε τοπικό επίπεδο να σηκώσουμε ασπίδα και να αντιπαρατεθούμε με αυτές τις απάνθρωπες, αντιλαϊκές πολιτικές.

 Κανένα σπίτι στα  χέρια των αρπακτικών!

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.