Έκτακτη σύσκεψη ενόψει της νέας κακοκαιρίας το Σαββατοκύριακο και των χιονοπτώσεων ακόμα και στην Αττική που προβλέπει η ΕΜΥ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δημαρχείο Βύρωνα, υπό το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη, τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας. Στόχος της σύσκεψης ήταν η λήψη έκτακτων μέτρων, όπως προβλέπεται στο Σχέδιο του Δήμου Βύρωνα για την Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών «Βορέας» για χιονοπτώσεις και παγετό, που ενεργοποιείται ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Όπως αποφασίστηκε θα υπάρχουν σε επιφυλακή 3 συνεργεία των υπηρεσιών Καθαριότητας, Πράσινου και της Τεχνικής Υπηρεσίας, αλλά και ένα δημοτικό όχημα που θα μεταφέρει, αν χρειαστεί, μοναχικά ή ευπαθή άτομα στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα ή σε κεντρικό νοσοκομείο. Αν παραστεί ανάγκη επίσης, θα λειτουργήσουν θερμαινόμενοι χώροι στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου για τη φιλοξενία άστεγων συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Βύρωνα έχει προμηθευτεί ήδη αλάτι σε επαρκείς ποσότητες για τον αποχιονισμό των δρόμων, αλλά και σε σάκους για να διατεθεί σε δημότες σε περίπτωση χιονόπτωσης (ειδικά στον Καρέα) ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση στα σπίτια τους. Για το σκοπό αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο τηλ.: 210 7644486.

Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, σε περίπτωση έντονων φαινομένων αλλά και σε περίπτωση παγετού, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που προβλέπονται και στην Αττική.

Σε περίπτωση τραυματισμών επικοινωνήστε με το Κέντρο Υγείας Βύρωνα λειτουργεί σε 24ώρη βάση στα τηλ.: 214 6872980 & 990

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.