Κατατίθεται άμεσα το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο, ποιους αφορά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μέχρι τις 29 Απριλίου συμπληρώνεται η αίτηση για διεκδίκηση του δικαιώματος χρήσης της επιστολικής ψήφου με κωδικούς taxis.

Tο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την επιστολική ψήφο οδεύει στη Βουλή καθώς ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση στη Βουλή.

EPISTOLIKI1 768x401

Η υπουργός επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαβούλευση με τα κόμματα και έχουν ενσωματωθεί και προτάσεις τους, ενώ έχουν προβλεφθεί όλες οι δικλείδες ασφαλείας που εξασφαλίζουν την ανωνυμία της ψήφου.

Αφορά εποχικά εργαζόμενους, ΑμΕΑ, φοιτητές

«Οι ευρωεκλογές θα γίνουν στις 9 Ιουνίου, εν μέσω τουριστικής περιόδου. Εποχικά εργαζόμενοι που δουλεύουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους δεν μπρούν να πληρώσουν για την μετακίνηση. Επίσης άτομα με αναπηρία, φοιτητές οι οποίοι είναι εν μέσω εξεταστικής περιόδου, μαθητές τρίτης λυκείου, οι οποίοι θα δίνουν εκείνες τις μέρες πανελλαδικές, είναι κατηγορίες συμπολιτών μας, οι οποίοι οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν», τόνισε η υπουργός Εσωτερικών.

Καταργήθηκαν τα κριτήρια για παραμονή Χ χρόνου στην Ελλάδα, και υποβολή φορολογικής δήλωσης.

Δικλείδες ασφαλείας για ανωνυμία

Στην αίτηση συμπληρώνεται και υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουν δικαίωμα ψήφου.
Η υπεύθυνη δήλωση που είναι το επώνυμο κομμάτι αποστέλλεται μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία στην Ελλάδα και ο φάκελος ανοίγεται από Επιτροπή Δικαστικών. Βλέπουν ότι πράγματι υπάρχει δικαίωμα ψήφου και στη συνέχεια φεύγει το επώνυμο στοιχείο και μένει μόνο το ανώνυμο η ψήφος, η οποία μπαίνει μέσα στην κάλπη, εξήγησε η υπουργός.

Αποκλειστικά για ευρωεκλογές και τυχόν δημοψηφίσματα

Μέχρι τις 29 Απριλίου συμπληρώνεται η αίτηση με κωδικούς taxis. Το μείζον είναι ο φάκελος να έχει επιστρέψει μέχρι την παραμονή των ευρωεκλογών στις 5 το απόγευμα, Σάββατο 8 Ιουνίου, είπε η υπουργός συμπληρώνοντας:

«Από την πλατφόρμα, επιπλέον έρχεται και επιβεβαιωτικό μήνυμα στο κινητό για να διασφαλιστεί η ταυτοπροσωπία. Η πορεία του φακέλου, το λεγόμενο tracking είναι διαθέσιμο μέχρι που ο φάκελος παραδίδεται αυτοπροσώπως. Η διαδικασία της ψήφισης παίρνει μερικά λεπτά.

Ακόμα και κάποιος που έχει δηλώσει ότι θέλει να ψηφίσει με επιστολική ψήφο αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν έστειλε φάκελο, τότε θα μπορεί να πάει στις κάλπες. Μέχρι το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα θα εκδοθούν συμπληρωματικοί κατάλογοι για προσέλευση σε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών».

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.