Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τους ΟΤΑ από το ΕΑΠ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) προσφέρει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης και διά βίου μάθησης: Διακυβέρνηση και επικοινωνία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ΟΤΑ.

Το πρόγραμμα «Διακυβέρνηση κι επικοινωνία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ)» απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να ενημερωθεί και να κατανοήσει το θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας των δήμων και περιφερειών καθώς και τον ρόλο και τις αρμοδιότητες των αιρετών δημάρχων, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβουλίων, όπως επίσης περιφερειαρχών, αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβουλίων.

Επίσης το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εξέταση του σχεδιασμού, της χάραξης κι εφαρμογής αυτοδιοικητικών πολιτικών όπως και της διαμόρφωσης επικοινωνιακής πολιτικής των αιρετών των ΟΤΑ σε ΜΜΕ και social media.  

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης απευθύνεται σε:

 

-αιρετούς της αυτοδιοίκησης όπως δημάρχους και περιφερειάρχες, αντιδημάρχους και αντιπεριφερειάρχες, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους

-υπαλλήλους και άλλους εργαζόμενους σε δήμους, περιφέρειες και στα νομικά τους πρόσωπα

-δημοσιογράφους και συμβούλους επικοινωνίας

-πολίτες που ενδιαφέρονται για την αυτοδιοίκηση

Η παρακολούθηση πραγματοποιείται πλήρως εξ αποστάσεως και το κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, ενώ παρέχονται και οικονομικές διευκολύνσεις σε ειδικές κατηγορίες.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε ΕΔΩ

Κόστος διδάκτρων

Τα δίδακτρα ανέρχονται σε 300€.

– Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης των διδάκτρων προβλέπεται έκπτωση 30% – άρα το συνολικό ποσό είναι 210 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης.

– Σε περίπτωση τμηματικής εξόφλησης  δίνεται η δυνατότητα τριών (3) δόσεων.

2η δόση -> 11 Μαρτίου
3η δόση -> 01 Απριλίου

-Επίσης έκπτωση 30% χορηγείται  ανεξάρτητα από τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων, σε εν ενεργεία φοιτητές/τριες του ΕΑΠ, σε αποφοίτους του ΕΑΠ, σε εν ενεργεία φοιτητές και αποφοίτους άλλων προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΑΠ καθώς και όσους/ες προέρχονται από μονογονεϊκές οικογένειες, ΑΜΕΑ, πολύτεκνους και ανέργους

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.