Καισαριανή: Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου 5 Δεκεμβρίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, στις 18:00, ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή η Καισαριανή να γιορτάσει τα Χριστούγεννα όπως της αξίζει!

Μεταμορφώνουμε την πλατεία σε μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό με το έλκηθρο του Άη-Βασίλη, το μαγικό του τρένο, το σπίτι του, τους ταράνδους, τους καλικάντζαρους και τα ξωτικά του, με μανιταρόσπιτα, ξυλοπόδαρους και άλλες εκπλήξεις!

Τα παιδιά θα παίξουν σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, θα αποκτήσουν μοναδικά face painting, θα κάνουν κατασκευές με τη βοήθεια των ξωτικών και θα παίξουν με τις μαγικές μπαλονοκατασκευές που θα φτιάχνουν τα ξωτικά μπαλονάδες!

Μαθήτριες της αναγνωρισμένης από το Κράτος Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού «dance@ Τάνια Ρωσσοπούλου» θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του E.T.A. Hoffmann, «Ο Καρυοθραύστης» σε μουσική P.I. Tchaikovsky, με πρωτότυπες και διασκευασμένες χορογραφίες.

Το Music Squares με την υποστήριξη του Polis View Web Radio γεμίζει την πλατεια μελωδίες με τις μουσικές μπάντες του Lab | Music Education Ζωγράφου, που θα παίξουν ζωντανά για μικρούς και μεγάλους.

Θα φωτίσουμε το κέντρο της πόλης, με την ευχή το φως να διαχυθεί στους δρόμους, τα σπίτια μας αλλά και τις καρδιές μας.

Η μαγεία των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει την Κυριακή και θα παραμείνει στην πόλη μας μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2022, καθώς από τις 10 Δεκεμβρίου το Πάρκο Άη-Γιάννη «Τα Ξύλινα» θα μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικο χωριό, με περίπτερα των επαγγελματιών της πόλης μας και δράσεις, παιχνίδια, ζαχαρωτά, ξωτικά, ελαφάκια, ταράνδους και φυσικά Άγιο Βασίλη!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.