Υποχρεωτική πλέον η στείρωση των ζώων συντροφιάς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος ΒΥΡΩΝΑ ενημερώνει τους κηδεμόνες ζώων συντροφιάς (σκύλοι, γάτες)  ότι από 21 Ιανουαρίου 2024 είναι υποχρεωτική η στείρωση του ζώου τους, προκειμένου να μειωθεί το φαινόμενο των αδέσποτων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4830/21:

  • Ο σκύλος ή γάτα, πρέπει να στειρωθεί εντός έξι (6) μηνών από την απόκτησή του, εφόσον το ζώο είναι άνω του ενός (1) έτους.
  • Σε περίπτωση απόκτησης ζώου κάτω του ενός (1) έτους, η στείρωση λαμβάνει χώρα μέσα στους έξι (6) πρώτους μήνες από τη συμπλήρωση του πρώτου (1ου) έτους.
  • H προθεσμία αυτή μπορεί να διαφοροποιείται μετά από εμπεριστατωμένη γνωμάτευση κτηνιάτρου.
  • Σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης ζώου δεν επιθυμεί να στειρώσει το ζώο συντροφιάς του οφείλει να απευθυνθεί σε κτηνίατρο ώστε να αποστείλει δείγμα γενετικού υλικού (DNA)στο Εργαστήριο Φύλαξης και Ανάλυσης Γενετικού Υλικού Ζώων Συντροφιάς.
  • Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ (άρθρο 35 του Ν. 4830/21) και χορηγείται στον ιδιοκτήτη τρίμηνη προθεσμία για να προβεί στη στείρωση ή την αποστολή δείγματος γενετικού υλικού του ζώου. Σε περίπτωση που και αυτή η προθεσμία παρέλθει άπρακτη, επιβάλλεται εκ νέου το πρόστιμο.

Τέλος σε περίπτωση που ο κηδεμόνας σκύλου ή γάτας είναι κάτοικος Βύρωνα και ανήκει σε ευπαθή κοινωνική ομάδα, ο Δήμος Βύρωνα αναλαμβάνει την δωρεάν στείρωση του ζώου. Τα κριτήρια για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες βρίσκονται αναρτημένα στην σελίδα του Δήμου Βύρωνα- πατήστε εδώ: https://www.dimosbyrona.gr/article.php?id=11010.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.