ΡΕΚ: Η σημερινή κινητοποίηση, στις 15.30, στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μετά την εξαγγελία της κινητοποίησης των δημοτικών παρατάξεων και φορέων στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο Αττικής και τα αιτήματα για παρεμβάσεις – τοποθετήσεις, το 4ο θέμα της συνεδρίασης «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ, εντός της Δ.Ε. Υμηττού του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, της Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών», “αποσύρεται/αναβάλλεται για περαιτέρω διερεύνηση”, όπως μας ενημέρωσαν από την περιφέρεια Αττικής.

Η “απόσυρση/αναβολή για περαιτέρω διερεύνηση” δείχνει την μεθόδευση και την προχειρότητα με την οποία εισάγονται κρίσιμα θέματα που αφορούν τους πολίτες και τις πόλεις μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Η αναβολή αυτή που είναι αποτέλεσμα της παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα, δεν πρέπει να μας κάνει να εφησυχάζουμε γιατί δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Μπροστά στις αντιδράσεις αποφάσισαν να αναπροσαρμόσουν την τακτική τους στην προσπάθεια να βάλουν λουκέτο στα ΕΑΣ και να μετατρέψουν την ΠΥΡΚΑΛ σε τσιμεντούπολη αντί για πάρκο πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού.

Η τύχη της ΠΥΡΚΑΛ είναι στα χέρια των πολιτών, στα δικά μας χέρια. Η δράση και η κινητοποίηση για πιο ανθρώπινη πόλη και βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά τους.

Για μια ζωή που μας αξίζει

σε μια πόλη που μας ανήκει

Η ΠΥΡΚΑΛ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.