Κρατική χρηματοδότηση δήμων: Αποδίδεται η πρώτη από τις 12 μηνιαίες δόσεις των ΚΑΠ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

-Το ποσό της κρατικής μηνιαίας χρηματοδότησης που θα λάβει ο Δήμος Βύρωνα

Αποδίδεται στους δήμους της χώρας  η πρώτη (Α΄) τακτική επιχορήγηση έτους 2024, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους.

Στο ποσό αυτό έχει γίνει η παρακράτηση   για την εξόφληση του οφειλόμενου ποσού των δήμων για το τέλος ταφής του έτους 2022 και του α΄ εξαμήνου έτους 2023. Κάτι με το οποίο διαφωνεί η ΚΕΔΕ και θα προσφύγει στο ΣτΕ

 Υπογράφηκε υπ’ αριθμ. 3596/11.01.2024 (ΑΔΑ: 6ΝΜΗ46ΜΤΛ6-ΥΓΜ) απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου  με θέμα: «Απόδοση εσόδων από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2024, σε όλους τους Δήμους της χώρας, προς κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους – Α ́ τακτική επιχορήγηση έτους 2024» και προκειμένου να προβούν στις απαραίτητες εγγραφές στους οικείους προϋπολογισμούς των Δήμων.

 Σύμφωνα με ενημέρωση που έστειλε ο Αν. Υπουργός  Εσωτερικών κ. Θ. Λιβάνιος στους δήμους τα κατανεμηθέντα ποσά στην εν λόγω απόφαση πρόκειται να διατεθούν στο ίδιο ύψος για τις μηνιαίες τακτικές κατανομές του τρέχοντος έτους και αποτελούν έσοδα του «ΚΑΠ για την κάλυψη γενικών αναγκών» του Προϋπολογισμού.

-Το ποσό κρατικής μηνιαίας χρηματοδότησης που θα λάβει ο Δήμος Βύρωνα

 Το ποσό της μηνιαίας τακτικής κρατικής χρηματοδότησης για το δήμο Βύρωνα ανέρχεται σε 643.32408 ευρώ, από αυτά έγινε παρακράτηση  935,28 ευρώ  βάσει της αρ. 5711/10.3.2017 ΚΥΑ  και παρακράτηση 33.748,02 ευρώ  για το τέλος ταφής.  Καθαρό ποσό ως πρώτη  μηνιαία δόση κρατικής χρηματοδότησης ο δήμος λα λάβει  608.640,78 ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση και την κατανομή των χρημάτων ανά δήμο.

ΑΔΑ: 6ΝΜΗ46ΜΤΛ6-ΥΓΜ

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.