ΑΡ.ΠΑ.: Αντιδημοκρατικός ο νέος κανονισμός του δημοτικού συμβουλίου Βύρωνα, η θέση μας και βίντεο από την τοποθέτησή μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

αναδημοσίευση

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/1 το 1ο τακτικό δημοτικό συμβούλιο με 15 θέματα ημερήσιας διάταξης. Ανάμεσά τους ήταν ο Κανονισμός Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή Σωτηρόπουλου έφερε πρόταση για ένα νέο Κανονισμό Λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου που, με επίκληση την τήρηση-συμμόρφωση με τις πρόσφατες αντιδημοκρατικές νομοθετικές ρυθμίσεις της Νέας Δημοκρατίας (νόμοι Βορίδη), αφαιρεί και τα όποια ψήγματα παρέμβασης κατοίκων αλλά και συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Ο νέος κανονισμός κινείται σε αντιδραστική αντιδημοκρατική κατεύθυνση, ενσωματώνει τις αλλαγές που έγιναν με το νόμο Βορίδη κλπ., ή και προϋπήρχαν στο νόμο Κλεισθένη του ΣΥΡΙΖΑ όπως η απαγόρευση να φέρνει μια παράταξη ή σύμβουλοι της αντιπολίτευσης θέματα στο δημ. συμβούλιο. Με τις πρόσφατες τροποποιήσεις εισάγεται περιορισμός της αντιπολίτευσης να καταθέτουν ερωτήσεις για διάφορα θέματα, βάζοντας πλαφόν στον αριθμό ερωτήσεων που δικαιούνται οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Ενδεικτικά, για το συνδυασμό μας το πλαφόν αντιστοιχεί σε 6 ερωτήσεις το χρόνο. Θεσμοθετεί την δια περιφοράς λήψη αποφάσεων, δηλαδή τελικά την μέσω μέιλ λήψη αποφάσεων, που αποτελεί μια πλήρως αδιαφανή και εξατομικευμένη διαδικασία χωρίς καμιά συζήτηση (ούτε ζωντανή ούτε διαδικτυακή) και διαβούλευση. Μια εμπειρία που ζήσαμε το πώς λειτούργησε και επί δημαρχίας Κατωπόδη.

Όχι μόνο περιορίζονται τα δικαιώματα της αντιπολίτευσης και προωθείται η διεκπεραιωτική και συγκεντρωτική λειτουργία του δημοτικού συμβούλιου, αλλά φτάνουν να συρρικνώνουν την όποια δυνατότητα παρέμβασης του λαϊκού παράγοντα. Χαρακτηριστικά προβλέπεται η  αφαίρεση της δυνατότητας που προϋπήρχε από τον προηγούμενο νόμο και περιλαμβανόταν και στον προηγούμενο κανονισμό και έδινε το δικαίωμα «Επιπρόσθετα το Δημοτικό Συμβούλιο συζητά υποχρεωτικά προτάσεις που κατατίθενται σ’ αυτό από τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) άτομα για την επίλυση ζητημάτων αρμοδιότητας του Δημοτικού Συμβουλίου».

Η δημοτική αρχή Σωτηρόπουλου πρότεινε τη συμμόρφωση με αυτή την αφαίρεση και μόνο μετά από αντιδράσεις αποδέχτηκε να το προσθέσει στο νέο κανονισμό τη συνέχιση της δυνατότητας εισαγωγής θεμάτων με 25 υπογραφές, αλλά δεν αποδέχτηκε καμιά άλλη αλλαγή.

Ο κανονισμός ψηφίστηκε από όλες τις άλλες παρατάξεις εκτός από εμάς και τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Εδώ το βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο και η δική μας τοποθέτηση   από το 00’’ έως 3’.24’’, (είναι η μισή γιατί νωρίτερα δεν λειτουργούσε η αναμετάδοση από το κανάλι του δήμου).

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.