Στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν στην εξυπηρέτηση των ασθενών, πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Ιουλίου ο Δήμαρχος Βύρωνα.

Ο Γρηγόρης Κατωπόδης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστο Σπυρόπουλο, Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών,Δημήτρη Κόκκαληκαι Πολιτισμού Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, περιόδευσε στις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας και συνομίλησε με γιατρούς, νοσηλευτικόπροσωπικό και ασθενείς.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας,Χαράλαμπο Μαργαρίτη, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις βασικές ελλείψεις που υπάρχουν σε ειδικότητες, όπως αυτή του καρδιολόγου κι ενός γενικού γιατρού, προκειμένου να λειτουργεί σωστά το σύστημα των καθημερινών 24ωρων εφημεριών. Αναφέρθηκε επίσης σε ελλείψεις εξοπλισμούγια τη διενέργεια αιματολογικών εξετάσεων και ακτινογραφιών, οι οποίες όπως είπε ο κ. Μαργαρίτης, αναμένεται να καλυφθούν το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης, διαβεβαίωσε τον διευθυντή του ΚΥ Βύρωνα, ότι και ο Δήμος θα προβεί σε παρεμβάσεις προς τον υπουργό Υγείας και τη διοίκηση της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων που υπάρχουν.

«Σε όλη τη διάρκεια της θητείας μας και σε δύσκολες καταστάσεις όπως αυτές της πανδημίας, στηρίξαμε τις προσπάθειες του προσωπικού των δομών υγείας της περιοχής μας για να μπορούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες μας. Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα», τόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.