ΑΡ.ΠΑ.:Στις πλάτες των κατοίκων σχεδιάζεται να μεταφερθεί η επιβάρυνση από το τέλος ταφής απορριμμάτων- Η θέση μας και βίντεο από την τοποθέτησή μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

αναδημοσίευση
Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 24/1 περιλαμβανόταν ως θέμα ημερήσιας διάταξης το τέλος ταφής απορριμμάτων.

Από την πλευρά του συνδυασμού Αριστερή Παρέμβαση-Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Συμπόρευση καταθέσαμε το παρακάτω ψήφισμα.

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΦΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με  Υπουργική Απόφαση παρακρατεί από τους Δήμους μέσω των  Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (δηλαδή την κρατική επιχορήγηση) το ποσό που αντιστοιχεί στο τέλος ταφής των απορριμμάτων που για το Δήμο Βύρωνα ανέρχεται στο ποσόν των 658.080 €.

Το τέλος ταφής  που έχει επιβληθεί  από την κυβέρνηση,  με στόχευση το κόστος του να επιβαρύνει επιπλέον τους κατοίκους, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών που εκπορεύονται από την Ε.Ε. για τη διαχείριση των απορριμμάτων και των οδηγιών, που έχουν υιοθετήσει και εμπλουτίσει μέχρι σήμερα όλες οι κυβερνήσεις. Πολιτικές που παραδίδουν τη διαχείριση των απορριμμάτων  σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο σε επιχειρηματικούς ομίλους προς χάριν της κερδοφορίας τους. Επιβάλλουν στους κατοίκους να πληρώνουν πανάκριβα δημοτικά τέλη για υποβαθμισμένες υπηρεσίες με ανύπαρκτη ανακύκλωση χωρίς ουσιαστική βελτίωση στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων πιστές στις κατευθύνσεις της Ε.Ε. αντιμετωπίζουν τη διαχείριση των απορριμμάτων με όρους κόστους – οικονομικού οφέλους και όχι προστασίας της υγείας και του περιβάλλοντος. Προκρίνουν τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και πριμοδοτούν την ανάθεσή τους στο κεφάλαιο με επιδοτήσεις των εταιρειών που αναλαμβάνουν έργα σε αυτό τον τομέα. Απαξιώνουν τις δημόσιες υπηρεσίες καθαριότητας με απαγόρευση των μόνιμων προσλήψεων και μείωση της χρηματοδότησης.

Η επιβολή του τέλους ταφής δεν θα έχει το δήθεν επιδιωκόμενο αποτέλεσμα της μείωσης των αποβλήτων που οδηγούνται σε ταφή, παρά μόνο την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων, τη συνέχιση  της κερδοφορίας των μεγάλων επιχειρήσεων και την συγκάλυψη των ευθυνών των κυβερνήσεων και των περιφερειακών αρχών που  μέχρι σήμερα δεν έκαναν τίποτα για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών.

Καταγγέλλουμε αυτή την εκβιαστική και απαράδεκτη μετακύλιση του κόστους ταφής στους δήμους και στους κατοίκους.

Λέμε όχι στη ιδιωτικοποίηση λειτουργιών δήμων και περιφερειών και απαιτούμε την ακύρωση όσων έχουν εφαρμοστεί.

Απαιτούμε :

  • Την κατάργησή του τέλους ταφής και την επιστροφή των παρακρατηθέντων χρημάτων από τους ΚΑΠ στους δήμους.
  • Δημόσιο, κοινωνικό και φιλικά περιβαλλοντικό χαρακτήρα της διαχείρισης των Αστικών αποβλήτων.
  • Αποκλειστικά δημόσια διαχείριση, από τη συλλογή ως την επεξεργασία, τη διαλογή και την τελική ανακύκλωση των υλικών.

Εκ μέρους του συνδυασμού

Αριστερή Παρέμβαση-Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, ανένταχτοι-ες, Αγωνιστική εκλογική Συμπόρευση

Ο δημοτικός σύμβουλος  Τζιορτζιώτης Σταύρος

 Στη συζήτηση παρεμβήκαμε και αναπτύξαμε την άποψη μας.

Στο σχετικό βίντεο εδώ η τοποθέτησή μας για το τέλος ταφής από  το 54’.26’’ έως 59’.34’’.

Το ψήφισμα που καταθέσαμε πήρε 3 ψήφους, τη δική μας και τις 2 ψήφους της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η δημοτική αρχή κατέθεσε άλλο ψήφισμα  και το ψήφισε και η παράταξη Κατωπόδη. Έτσι, πέρασε το ψήφισμα της δημοτικής αρχής.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.