Το ταξίδι του Αηδονιού. Του Γιώργου Τζανίνη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το παραμύθι της Ιωάννας Αραμπατζή μας έρχεται από την πρωτεύουσα της Αχαΐας. Παραμύθια βέβαια χωρίς βασιλιά και βασιλοπούλες δύσκολα βρίσκεις.  Απαραίτητες  είναι και οι νεράιδες, το δάσος, τα πουλιά, τα δέντρα…και τόσα άλλα που εξάπτουν τη φαντασία.

“Το ταξίδι του αηδονιού” τα έχει όλα. Φρόντισε γι΄ αυτό η Ιωάννα. Ωστόσο είναι μερικά στολίδια και φουρούσια που σεργιανάνε στις σελίδες σαν μαγικά υλικά που θα έλεγα δίνουν μια άλλη διάσταση στην ανάγνωση.

“Ο έξω κόσμος” της έκδοσης είναι το έλυτρο στο άγγιγμα και μοιάζει απαλό, ελκυστικό, σου δίνει τη ματιά για το “πέρασμα” στο “μέσα κόσμο”.
Η συγγραφέας, η εικονογράφος, η εκδότρια. Τρεις κυρίες. Τυχαίο;… μμμ, δε νομίζω. Επιβεβαίωση για τη θηλυκή πλευρά της ζωής. Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Η Ιωάννα Αραμπατζή στη γραφή, η Αναστασία Ντόντη στην εικονογράφηση και η Όλγα Νικολοπούλου (ΠΟΛΥΕΔΡΟ) στην έκδοση. Ένα δεκάστιχο κρυμμένο στις τελευταίες σελίδες δίνει “χέρι στη τρόπιδα τα αηδονιού” για το μεγάλο ταξίδι.

Μελίσματα και τιτιβίσματα, φλαουτάτα και τερετίσματα, τρίλιες και λαρυγγισμοί.

Σε κάθε σελίδα θα βρεις την ευαισθησία και την αναζήτηση της ωραιότητας.  Είναι για παιδιά ωστόσο;… Είναι για “μεγάλα παιδιά”. Με δοκιμασμένα  φίλτρα για την ανάγνωση. Ακόμα και η διαφορετική φορεσιά της γραμματοσειράς που τοξεύει το “μήνυμα”, θέλει “ενηλικίωση” για να την πάρεις απ΄ το χέρι.

“Αυτό που ψάχνεις έξω, το έχεις μέσα σου”.

Οι ασκήσεις όμως στις τελευταίες σελίδες της έκδοσης, είναι για παιδιά στα σίγουρα.

Στην Αθήνα το παραμύθι “Το ταξίδι του Αηδονιού” θα το βρείτε στο βιβλιοπωλείο ΕΠΙΛΕΞΗ, Ακαδημίας 32.

————————————————————-

Πληροφορίες:
ΠΟΛΥΕΔΡΟ  https://m.facebook.com/p/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF-100063490845729/
ΕΠΙΛΕΞΗ – https://www.facebook.com/epilexi/
Αναστασία Ντόντη – https://www.facebook.com/anastasia.ntonti/
Ιωάννα Αραμπατζή – https://alphapatras.gr/2023/12/culture/polyedro-parousiasi-paidikou-vivliou-taksidi-tou-aidoniou-tis-ioannas-arampatzi/

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.