Δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου σπιρομέτρησης στον Βύρωνα “Η Αναπνοή Σου είναι η Ζωή Σου!”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Υγείας του Δήμου Βύρωνα, σε συνεργασία με το Τμήμα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, δωρεάν προληπτικό έλεγχο σπιρομέτρησης στο Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.)της Αγίας Τριάδας, Βουτζά 73 & Φλέμινγκ.

Η σπιρομέτρηση, μια απλή και ανώδυνη εξέταση, διαρκεί λιγότερο από 10 λεπτά και αποτελεί ουσιαστικό μέσο για τον έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα τηλέφωνα 2107651583 & 2107652588 και ώρες 9:00 – 13:00. Η προσφορά αυτή αποβλέπει στην πρόληψη πνευμονικών παθήσεων και την πρόωρη διάγνωση, ενώ η υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας ενισχύει την αξία της πρωτοβουλίας.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν υπό την επίβλεψη και την εθελοντική συμμετοχή της ιατρού πνευμονολόγου-φυματιολόγου κας Σπηλιωτοπούλου Ανδρομάχης – Ελευθερίας, επιδεικνύοντας τη δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης.

Είναι σημαντικό να δίνεται έμφαση στην πρόληψη και την πρόωρη διάγνωση πνευμονικών παθήσεων, και η συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ενισχύει αυτήν την προσπάθεια. Ελπίζουμε ότι η εκδήλωση θα έχει μεγάλη συμμετοχή και θα συνεισφέρει στην προαγωγή της υγείας και της ευαισθητοποίησης σχετικά με τα θέματα του αναπνευστικού συστήματος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.