Σωματείο Εργαζομένων Δ. Β. Δεν δεχόμαστε την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα

Η πανδημία του κορονοϊού να μην αποτελέσει ευκαιρία για την καταπάτηση των δικαιωμάτων μας!

Συνάδελφε-σα,

Ο λαός μας, η χώρα μας όπως και μεγάλο μέρος του πλανήτη, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια υγειονομική κρίση που στο πέρασμά της θα αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της. Θα πρέπει με υπευθυνότητα να την αντιμετωπίσουμε ατομικά και συλλογικά, ακούγοντας και εφαρμόζοντας τις οδηγίες της επιστημονικής ιατρικής  κοινότητας για την προστασία όλων μας.

Εργαζόμαστε σε μια δημόσια υπηρεσία με έντονο το στοιχείο του κοινωνικού χαρακτήρα και της κοινωνικής προσφοράς. Πολλοί από εμάς δεν μπορούν να ακολουθήσουν «το μένουμε σπίτι» και πρέπει να παρέχουν υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας. Κατανοούμε τις τεράστιες  δυσκολίες, τους κινδύνους, αλλά δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Όπως οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, τα Σούπερ Μάρκετ, τα φαρμακεία, τις συγκοινωνίες, έτσι και οι εργαζόμενοι στους δήμους και ιδιαίτερα σε υπηρεσίες όπως καθαριότητα, κοιμητήριο, κοινωνική υπηρεσία και άλλου, πρέπει να  εργαζόμαστε  για να παρέχουμε υπηρεσίες κάτω από όλες τις συνθήκες όσο και αντίξοες και αν είναι.

Για αυτό από την πρώτη στιγμή ως σωματείο, γνωρίζοντας τα χρόνια προβλήματα και τις παθογένειες που υπάρχουν στη λειτουργία του Δήμου, πολύ έγκυρα παρεμβήκαμε στη δημοτική αρχή και ζητήσαμε άμεσα να πάρει μέτρα ώστε να θωρακιστούμε οι εργαζόμενοι με όλα τα αναγκαία μέτρα και μέσα για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία, προστατεύοντας τον εαυτό μας και παράλληλα παρέχοντας υπηρεσίες στους συμπολίτες μας. ΔΕΝ είναι η στιγμή για απολογισμό και καταλογισμό ευθυνών για την ολιγωρία που υπάρχει σε πολλά. ΕΙΝΑΙ η στιγμή  που πρέπει να προστατευτούμε και ταυτόχρονα να εργαστούμε για να μείνουν οι άνθρωποι και η πόλη μας όρθιοι.

Ήδη οι εργαζόμενοι καταβάλλουμε το καλύτερο μας  εαυτό,  ιδιαίτερα οι συνάδελφοι -σες που δεν κάνουν χρήση των αδειών ειδικού σκοπού και δεν ανήκουν σε ευπαθής ομάδα. Όμως το φιλότιμο δεν αρκεί να νικήσει τον κορονοϊό. Χρειάζεται η μεγίστη στήριξη των εργαζομένων υλικά – μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας- και ηθικά. Χρειάζεται σεβασμός στις υποχρεώσεις μας και συμβολή όλων μας.

Απαιτούμε όμως και σεβασμό στα δικαιώματά μας από όλους όσους ασκούν εξουσία και διοίκηση. ΤΩΡΑ κρινόμαστε όλοι διοικούντες και εργαζόμενοι. Πρέπει να λειτουργήσουμε σαν μια γροθιά χωρίς διακρίσεις για να σταθούμε όρθιοι και να αντιμετωπίσουμε τον  ιό που επιμένει να εξαπλώνεται.

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Συσπειρωμένοι ως μια γροθιά απευθυνόμαστε στο σωματείο μας. Δεν προβαίνουμε σε ατομικές συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι. ΔΕΝ συναινούμε σε καμία είδους καταπάτηση και περιορισμό των δικαιωμάτων μας.

Απαιτούμε να παίρνονται διαρκώς μέτρα για την προστασία της υγείας μας και των συμπολιτών μας. Χωρίς άλλη ολιγωρία. Να γίνουν οι αναγκαίες έκτακτες προσλήψεις για να μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι και να παρέχουμε τις αναγκαίες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας.

Η ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

19 Μάρτιου 2020

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.