8 Μάρτη 2024 – Παγκόσμια μέρα γυναικών, απεργία ενάντια στον σεξισμό, τη φτώχεια, τον πόλεμο, τις καταστροφές.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανοιχτή εκδήλωση της Κίνησης για την Απεργιακή 8 Μάρτη – Βύρωνα Παγκρατίου

Πέμπτη 22 Φλεβάρη 18.30
Πολυχώρος Show…What?
πλατείας Μεσολογγίου 6, Παγκράτι

Ομιλήτριες:
• Μαρία Χαρχαρίδου, σωματείο ΓΝΑ Γεννηματάς, Κίνηση απεργιακή 8 Μάρτη
• Εργαζόμενη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού

Με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στις γυναικοκτονίες με άνοδο 187% σύμφωνα με την έκθεση της Human Rights Watch! Καθημερινά έρχεται στην επιφάνεια η βία σε βάρος των γυναικών, οι βιασμοί, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στους χώρους δουλειάς. Το ιστορικό σύνθημα του κινήματος για την απελευθέρωση των γυναικών «Το σώμα μας, μας ανήκει» μετατρέπεται σε: «το σώμα των γυναικών ανήκει στους βιαστές, στους δολοφόνους, στην αστυνομία, στην εκκλησία, στα αφεντικά αυτού του συστήματος».

Η επίθεση σε βάρος των γυναικών είναι ολόπλευρη. Οι γυναίκες είναι πιο κακοπληρωμένες και το χάσμα στους μισθούς μεγαλώνει σύμφωνα με έρευνα της ΑΔΕΔΥ. Τα νοσοκομεία, και όλες οι κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας που έχουν ανάγκη οι γυναίκες, αντιμετωπίζουν τη λεηλασία των ιδιωτικοποιήσεων. Το Έλενα, το ιστορικό νοσοκομείο των γυναικών, συρρικνώνεται. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη βάζει μπροστά να διαλύσει την δημόσια ψυχιατρική Υγεία, την ώρα που η κατάθλιψη είναι περίπου 50% πιο συχνή στις γυναίκες παρά στους άνδρες. Οι εργαζόμενες στα νοσοκομεία, οι ηρωίδες της Υγείας, αντιμετωπίζουν απολύσεις ως συμβασιούχες στα νύχια των εργολάβων που προωθεί ο Γεωργιάδης.

Αυτές οι επιθέσεις είναι που ανοίγουν το δρόμο στους Μίχους και όλους τους (εκ)βιαστές. Και ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να παριστάνει ότι νοιάζεται για τα ομόφυλα ζευγάρια και για την προστασία των παιδιών με ένα νομοσχέδιο που τα όριά του υπαγορεύουν ο Σαμαράς και η ακροδεξιά. Η υποκρισία της κυβέρνησης που υπηρετεί την εκμετάλλευση και την καταπίεση δεν έχει όρια.

Μόνο με αγώνα μπορούμε να τους σταματήσουμε! Η 8 Μάρτη, η παγκόσμια μέρα για την απελευθέρωση των γυναικών γίνεται πανεργατική απεργία. Πέρσι τέτοια μέρα γράψαμε ιστορία. Οι γυναίκες μαζί με τους σιδηροδρομικούς, όλη την εργατική τάξη, πλημμυρίσαμε τους δρόμους πανελλαδικά και ενώσαμε την οργή για τους νεκρούς των Τεμπών με τον αγώνα ενάντια στη σεξιστική καταπίεση.

Φέτος, απαιτούμε από τα Εργατικά Κέντρα και τη ΓΣΕΕ να κηρύξουν Πανεργατική απεργία στις 8 Μάρτη. Διεκδικούμε αποφάσεις από τη βάση, από τα σωματεία, από τις συνελεύσεις στους χώρους δουλειάς. Έχουν ήδη κηρύξει στάση εργασίας το πρωί η ΑΔΕΔΥ και το Ε.Κ.Α, η ΠΟΕΔΗΝ και αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία όπως του νοσοκομείου Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Επίσης καλούν σε συμμετοχή φοιτητικοί σύλλογοι και η Παλαιστινιακή Παροικία.

Έχουμε στο πλευρό μας τη νεολαία, τις φοιτήτριες και τους φοιτητές που παλεύουν με ένα κίνημα καταλήψεων στις σχολές ενάντια στα σχέδια του Μητσοτάκη για ιδιωτικοποίηση των πανεπιστημίων.

Σε όλο τον κόσμο, παλεύουμε μαζί με τα αδέλφια μας στην Παλαιστίνη ενάντια στις σφαγές του Νετανιάχου που έχουν πρώτο θύμα τις γυναίκες και τα παιδιά. Ο Μητσοτάκης παρέα με τον Μπάιντεν αγκαλιάζουν τον Νετανιάχου και κλιμακώνουν τον πόλεμο από τη Γάζα ως την Υεμένη. Αλλά βρίσκουν απέναντί τους το μεγαλύτερο κύμα αντιπολεμικών διαδηλώσεων από το 2003.

Η Κίνηση για την Απεργιακή 8 Μάρτη οργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις για να ετοιμάσουμε όλες αυτές τις μάχες που θα κορυφώσουμε στις 8 Μάρτη. Να είμαστε όλες και όλοι εκεί!

Κίνηση για την Απεργιακή 8 Μάρτη Βύρωνα Παγκρατίου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.