Ευγενική προσφορά στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δ. Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αδαμόπουλος, Δεμπόνος και Μουντοκαλάκης προσέφεραν στο Σωματείο μια τηλεόραση για το κυλικείο των εργαζομένων.

Σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού προχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βύρωνα κ.κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης, Δεμπόνος Βασίλης, Μουντοκαλάκης Βασίλης.

Αναγνωρίζοντας το κοινωνικό χαρακτήρα που έχει η εργασία των εργαζομένων στην καθαριότητα της πόλης και το κοινωνικό έργο που  επιτελούν ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα,  επισκέφτηκαν το αμαξοστάσιο και προσέφεραν στο σωματείο μια τηλεόραση για το κυλικείο των εργαζομένων.

Τους δημοτικούς συμβούλους υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Παναγιωτόπουλο Χρήστο, τον Ταμία Μπογιάκο Πέτρο και τα μέλη του Δ.Σ. Βασιλάκο Λυκούργο, Γαβρικιδη Παναγιώτη και τους ευχαρίστησαν εκ μέρους των εργαζομένων για την ευγενική τους προσφορά.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν σύντομα σκέψεις  για τα προβλήματα των εργαζομένων στην καθαριότητα και ανανέωσαν το ραντεβού για μια νέα συνάντηση με το σωματείο, για να συζητήσουν τα προβλήματα της καθαριότητας στην πόλη και πως μπορούν να συμβάλουν από την μεριά τους ως δημοτικοί σύμβουλοι, στην επίλυση τους.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.