Ενημερωτική σύσκεψη φορέων με ομιλητή το Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
213-2010763        g.t.dimarxou@kessariani.gr

27-2-2024.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ.

Από θετική ανταπόκριση και ζωηρό ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες χαρακτηρίστηκε η συζήτηση ενημέρωσης των φορέων της πόλης μας από τη Δημοτική Αρχή στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Εκπρόσωποι φορέων από όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής της Καισαριανής παρακολούθησαν την εισηγητική ομιλία του Δημάρχου, ενώ ακολούθησε πλούσιος διάλογος με τη διατύπωση ερωτημάτων και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους.

Ο Ηλίας Σταμέλος αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική υποχρηματοδότησης, στα χρέη που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή συνολικού ύψους άνω των 1,9 εκατομμυρίων ευρώ και στις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού που βάσει οργανογράμματος φτάνουν στα 150 άτομα. Όλα αυτά, συνιστούν έναν τεράστιο βραχνά με εύλογες επιπτώσεις στην  καθημερινότητα των δημοτών.

Υπογράμμισε ωστόσο ότι η Δημοτική Αρχή δεν θα συμβιβαστεί με αυτή την κατάσταση. Όπως επισήμανε, δεν αρκεί η καταγραφή των προβλημάτων. Απαιτείται η αποκάλυψη της αιτίας και -κυρίως- η ανάληψη πρωτοβουλιών διεκδίκησης.

Σε αυτή την κατεύθυνση – πρόσθεσε  – και με το σύνθημα «Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ» η Δημοτική Αρχή ανέλαβε την πρωτοβουλία ενημέρωσης των δημοτών με λαϊκές συγκεντρώσεις στις γειτονιές, που θα κορυφωθεί στις 30 Μαρτίου με διαδήλωση στο κέντρο της πόλης. «Μόνο αν οι δημότες συσπειρωθούν με τη Δημοτική Αρχή και διεκδικήσουν», κατέληξε, «θα δείξουν τη δύναμή τους και θα υπάρξει η δυνατότητα απόσπασης λύσεων από την κυβέρνηση».

Ακολούθησε πλούσια ανταλλαγή απόψεων καθώς υπήρξαν ερωτήματα και τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των φορέων για σειρά ζητημάτων (κοινωνικά προβλήματα, ζητήματα περιβάλλοντος, συγκοινωνίας, αθλητικών εγκαταστάσεων, οικονομικών των σχολείων, πολιτισμού κλπ).

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι από την Εθελοντική Δασοπροστασία του Δήμου Καισαριανής, την Επιτροπή Κατοίκων Βλητικού, από το Σύλλογο Αυτοαπασχολούμενων της πόλης, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και του Παραρτήματος της  Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, από τα Αθλητικά Σωματεία: Φωστήρας, ΓΣ, ΝΗΑΡ ΗΣΤ, Α.Ο. Αντισφαίρισης Καισαριανής, από την Ένωση Γονέων, τους Συλλόγους Γονέων: 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου, 1ου,2ου,3ου, 4ου, 6ου Δημοτικού, 1ου Γυμνασίου, 1ου ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, το Σύλλογο Τριτέκνων, το Μικρασιατικό Σύλλογο, την Κινηματογραφική Λέσχη, το Κέντρο Χορού και Πολιτισμού «Πολυμήλη», την Αδελφότητα Σιβρισαρίου Σμύρνης «Οι Ταξιάρχες», το Παράρτημα Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, το Παράρτημα του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών Βύρωνα – Καισαριανής, τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ρόζα Ιμβριώτη» και Ζ ΕΛΜΕ, καθώς και από το 2ο Σύστημα Προσκόπων Καισαριανής.

Επιπλέον, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόδημος Κατσαρέλης, σύσσωμοι οι Αντιδήμαρχοι, η Μπεττίνα Γραφίδου επικεφαλής της παράταξης «Όμορφη Πόλη», καθώς και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.