Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα για την σχολάζουσα κληρονομιά.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Προς: -Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα

-Δήμαρχο Βύρωνα

-Δημοτικούς  Συμβούλους Βύρωνα

Για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η δημοτική αρχή προκειμένου να υλοποιήσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την σχολάζουσα κληρονομιά.

Στο δημοτικό συμβούλιο στις 13-4-22 στη συζήτηση επί αιτήματος κατοίκων/Πολιτών του Δήμου Βύρωνα αναφορικά με την μακρόχρονη εκκαθάριση της σχολάζουσας κληρονομιάς της οδού Ν. Νικηφορίδη, το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Την δίχως καθυστέρηση διεκδίκηση του χώρου από το Δημόσιο, προς όφελος της περιοχής και της πόλης του Βύρωνα.
  2. Την ανακατασκευή των ανύπαρκτων πεζοδρομίων (βλέπε συνημμένες φωτογραφίες) των οδών Νίκου Αρώνη και Τιμοθέου, περιμετρικά δηλαδή του θερινού Κινηματογράφου «ΛΑΟΥΡΑ», της οδού Ν. Αρώνη στην οπίσθια πλευρά του παλαιού Συμβολαιογραφείου και, των οδών Ν. Νικηφορίδη και Τιμοθέου, στο χώρο του βενζινάδικου.
  3. Τη λήψη μέτρων προφύλαξης περιμετρικά του κτίσματος του Συμβολαιογραφείου (Ν. Νικηφορίδη & Ν. Αρώνη), για την ασφάλεια των περαστικών και την αποφυγή κάποιου δυστυχήματος από την πτώση δομικών στοιχείων λόγω της, από άποψη στατική και δομική, επικινδυνότητάς του. Υπάρχει εσωτερική κατάρρευση του Α’ ορόφου, ενώ εξωτερικά παρατηρείται σαθρότητα των μπαλκονιών με αποκόλληση σοβάδων που πέφτουν στο πεζοδρόμιο (βλέπε συνημμένες φωτογραφίες). Στις 13 Οκτωβρίου 2021 υποβλήθηκε Αίτημα προς την ΥΔΟΜ του Δήμου Αθηναίων για διενέργεια αυτοψίας, που έλαβε τον ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 263817/10422/13-10-2021
  4. Ανάθεση στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου να εισηγηθεί στο Δ.Σ. εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης του συγκεκριμένου Χώρου.

Τρεις μήνες μετά, η μοναδική παρέμβαση η οποία έχει γίνει είναι η τσιμεντόστρωση (7-8/7/22) του χώρου που βρισκόταν το περίπτερο στη γωνία των οδών Ν. Νικηφορίδη και Τιμοθέου.

Σε συνέχεια των παραπάνω ρωτάμε τη δημοτική αρχή ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει για την υλοποίηση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου και τι έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Βύρωνας 18-7-22

Τάσος Μαυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.