Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους Δήμους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το ερχόμενο Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024, πραγματοποιείται στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο «CARAVEL», η ΙΖ΄ Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

Σύμφωνα με ενημέρωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα δώσουν μαχητικό παρών στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ διεκδικώντας: Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση των επί σειρά ετών συμβασιούχων, κατάργηση της «Διάταξης Βορίδη» και κατάργηση των Αναπτυξιακών Οργανισμών των ΟΤΑ.

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει απωλέσει το 40% του ανθρώπινου δυναμικού της τα τελευταία χρόνια, ενώ μέρος αυτού έχει αντικατασταθεί από εργαζόμενους είτε με ελαστικές σχέσεις εργασίας είτε μέσω προγραμμάτων του Ε.Σ.Π.Α. ή του Ο.Α.Ε.Δ.

Μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον, οι εργαζόμενοι στους Δήμους (και κατ΄ επέκταση και οι ίδιοι οι Δήμοι) αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις ολοένα και περισσότερες αρμοδιότητες, δίχως πόρους, ανθρώπινους και οικονομικούς. Αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες των Δημοτών και των τοπικών Κοινωνιών.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι, από την μια η εντατικοποίηση της εργασίας και τα συνεχιζόμενα εργατικά δυστυχήματα (λόγω και της έλλειψης σύγχρονου και σοβαρού πλαισίου Υγιεινής και Ασφάλειας, αλλά και της καταστρατήγησης ακόμα και του υφιστάμενου) και από την άλλη, μια Τοπική Αυτοδιοίκηση «επαίτης», απόλυτα εξαρτημένη από την εκάστοτε πολιτική εξουσία, αφού για καθετί εκλιπαρεί για την ένταξη της σε κάποιο χρηματοδοτικό εργαλείο!!!

Οι ευθύνες των αιρετών είναι τεράστιες, αφού είτε υποκύπτουν, είτε συναινούν με «ανταλλάγματα» (όπως οι Αναπτυξιακές, η αύξηση θητείας κ.λπ.) στο «σύστημα» πολιτικής εξάρτησης ακυρώνοντας στην πράξη τον Αυτοδιοικητικό τους ρόλο που πρέπει να είναι καθαρά διεκδικητικός.

Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι η υποτέλεια και υποταγή στην αυταρχική και αντισυνταγματική «Διάταξη Βορίδη» την οποία έχει καταγγείλει επανειλημμένα η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και ζητά την κατάργησή της.

Οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα δώσουν μαχητικό παρών στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε. διεκδικώντας:

  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν τα τεράστια οργανικά κενά σε όλες τις υπηρεσίες των Ο.Τ.Α.
  • Μονιμοποίηση των εργαζομένων που δουλεύουν με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις για χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
  • Κατάργηση της «Διάταξης Βορίδη» για υποχρεωτικές εφέσεις μόνο σε ότι αφορά σε εργασιακές διεκδικήσεις.
  • Κατάργηση των «Αναπτυξιακών Οργανισμών» που αποτελούν «όχημα» συναλλαγής, κατασπατάλησης Δημοσίου χρήματος και διαφθοράς!!!

Με αυτά τα αιτήματα, καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας και Διεκδίκησης που θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 και ώρα 9.30 πρωί στην Πλατεία Μαδρίτης (πίσω από το Χίλτον)», τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.