Ενάργεια Βυρωνιώτες: Ποιες θα είναι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΕΡΩΤΗΣΗ
Της Ένωσης Πολιτών με την ονομασία «Ενάργεια»
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ
Κοινοποίηση προς:
-Δήμος & Πολιτεία

ΘΕΜΑ: «Ποιες θα είναι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα;»

Αξιότιμε Δήμαρχε, κ. Αλέξη Σωτηρόπουλε,

Στις 13 Ιουλίου 2023, η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια», υπέβαλλε προς την προηγούμενη Δημοτική Αρχή την, με αριθμό Πρωτοκόλλου: 17648, Ερώτηση με θέμα: «Ποιες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα επικίνδυνα πρανή στη Μεταμόρφωση Βύρωνα;», η οποία όμως, κατά παράβαση των διατάξεων της παρ. 1, του άρθρου 4 (Διεκπεραίωση υποθέσεων από τη Διοίκηση) του ν. 2690/1999 (Κώδικας Διοικητικής Διαδικασίας), δεν απαντήθηκε !

Υπενθυμίζουμε ότι:

Α) Στις 12 Ιανουαρίου 2021, Εσείς και η δημοτική παράταξη «Δύναμη Ελπίδας» είχατε καταθέσει Ερώτηση, προς το Δήμο Βύρωνα, αναφορικά με την επικινδυνότητα των πρανών στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και την κατά καιρούς αποκόλληση και πτώση βράχων, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «το 2016 μετά τις υπ` αριθμούς 11/2016 και 42/2016 αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα αντίστοιχα υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Βύρωνα για την χρηματοδότηση από την πρώτη με το ποσό των 50.000 ευρώ μελέτης που θα αφορούσε τον καθορισμό της μεθόδου και των αντίστοιχων εργασιών που απαιτούνται για την αντιστήριξη των πρανών τόσο στις οδούς Αλέξανδρου Παναγούλη και Κατίνας Παξινού όσο και στα θέατρα βράχων. Η μελέτη αυτή που θα περιελάμβανε γεωμορφολογική έρευνα και αποτύπωση, γεωλογική έρευνα και χαρτογράφηση, γεωτεχνική έρευνα, αναλύσεις ευστάθειας πρανών, προτάσεις και περιγραφή μέτρων προστασίας και μελέτη εφαρμογής των μέτρων προστασίας».

Β) Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Ιανουαρίου 2021, ο τότε Αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βύρωνα, Μιχάλης Καραγιάννης, δεν είχε απαντήσει όπως άρμοζε στην περίπτωση! Στον ακόλουθο σύνδεσμο του Youtube μπορείτε να παρακολουθήσετε την δεκάλεπτη απάντηση από το 24ο λεπτό έως το 35ο λεπτό :

Γ) Στις 19 Ιανουαρίου 2021, η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια» απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Περιφερειάρχη Αττικής και προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, η οποία απαντήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021 (Αρ. Πρωτ.: 126805) και στις 26 Φεβρουαρίου 2021 (Αρ. Πρωτ.: 1296) με την κοινοποίηση/αποστολή των διαβιβαστικών εγγράφων εσωτερικής διανομής, μέσα από τα οποία ξεκάθαρα αποκαλύπτονταν οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Γρηγόρη Κατωπόδη, για την αδράνεια στην υπόθεση αλλά και την αδιαφορία της για την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής!
Βλέπε συνημμένο έγγραφο:

Η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Έργων & Υποδομών Περιφέρειας Αττικής, Πολιτικός Μηχανικός, κα Ελένη Βελγάκη, ανέφερε στην απαντητικό έγγραφο της Περιφέρειας:
«Με την 213/27.07.2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ακυρώθηκε η διαδικασία ανάθεσης της μελέτης προκειμένου να γίνει νέα προκήρυξη. Παρόλα αυτά, η προθεσμία περαίωσης της Προγραμματικής Σύμβασης έληξε στις 04.04.2018, χωρίς να έχει λάβει χώρα κάποια ενέργεια εκ μέρους σας, και έκτοτε δεν έχει κατατεθεί νέο αίτημα από το Δήμο σας»

Κατόπιν όλων αυτών,
Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε το Δημοτικό Συμβούλιο και τους πολίτες για τις ενέργειες στις οποίες σκοπεύετε να προβείτε για την επίλυση του σημαντικού αυτού προβλήματος της πόλης μας, μέσα στην 5ετή θητείας σας.

Με τιμή
Ένωση Πολιτών «Ενάργεια»
28 Φεβρουαρίου 2024

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.