Συνέντευξη: Γεωργία Κούκα. Το υπέρλαμπρο κορίτσι των Μιούζικαλ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Γεωργία Κούκα δεν χρειάζεται συστάσεις. Ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια . Αέρινη, πανέμορφη , γεμάτη χάρη, και απόλυτα γειωμένη με μία φωνή που θα την ζήλευαν ακόμα και οι αγγέλοι .
Μία καλλιτέχνης με κοινωνικές ανησυχίες και σπουδαία γατομάνα!
Ένα κορίτσι που κατέκτησε αμέσως τα φώτα της ράμπας και τις καρδιές του κοινού με το ταλέντο της, το ήθος της και την λάμψη της.

____________________________________________________

 Δ&Π: Χαίρομαι αφάνταστα που μιλάμε  Γεωργία. Είσαι μια καλλιτέχνις που θαυμάζω απεριόριστα, ένα πολυεργαλείο πραγμάτων που δύσκολα συναντάς στην ελληνική θεατρική σκηνή. Έχεις μια απίστευτη γκάμα καλλιτεχνικών δεξιοτήτων… μιούζικαλ, χορός, υποκριτική, τραγούδι, μεταγλωττίσεις κ.α.  Πες μου πώς καλλιεργήθηκαν όλα αυτά.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να ασχοληθώ με το μιουζικαλ. Μικρή έλεγα πως θέλω να γίνω «τραγουδοχορεύτρια». Έβλεπα τις κλασικές ταινίες της Disney και ήξερα όλα τα λόγια και τα τραγούδια απ’ έξω.
Ποτέ δεν άλλαξε η πορεία μου. Είχα έναν στόχο, μια αγάπη. Από τα μαθητικά μου χρόνια παρακολουθώ μαθήματα μουσικής, τραγουδιού και κιθάρας. Συμμετείχα σε θεατρικές ομάδες όπου ανεβάζαμε παραστάσεις και είχα δημιουργήσει με τους συμμαθητές μου συγκρότημα που δίναμε μαθητικές συναυλίες και φυσικά έκανα μπαλέτο, σύγχρονο, τζαζ από 3μιση χρονων.  Νομίζω πως όλα αυτά τα ερεθίσματα, σε συνδιασμο με την αγάπη μου για το μιούζικαλ, έθεσαν τις βάσεις για να σπουδάσω και να ασχοληθώ στην πορεία επαγγελματικά με αυτό το υπέροχο είδος τέχνης. Σπούδασα στην Ελλάδα κλασικό και μοντέρνο τραγούδι, χορό και υποκριτική δίπλα σε αξιόλογους δασκάλους και σε Λονδίνο μιούζικαλ και κατέχω τα πτυχία Αssociate και Diploma στο musical theatre από το West University of London. Ήμουν τυχερή γιατί βρέθηκαν στο δρόμο μου εξαιρετικοί δάσκαλοι και συνεχίζω να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς coaches. Σαφώς η πορεία της καριέρα σου, οι δουλειές σου, οι ακροάσεις και τα ερεθίσματα από τους συναδέλφους σου σε διαμορφώνουν σαν performer. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το 2013 στο musical Annie, στο θέατρο Ελληνικός Κόσμος και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δίπλα σε τεράστια ονόματα του χώρου. Από τότε δουλεύω ενεργά στον καλλιτεχνικό χώρο σε μεγαλες παραγωγές. Το 2017 άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, η μεταγλώττιση και οι συνεργασία μου με τη Disney και το Netflix.
Φυσικά όλα αυτά έγιναν με την υποστήριξη της οικογένειας μου, που την ευχαριστώ για όλα.

Δ&Π: Ποιες δυσκολίες συνάντησες στην αρχή της πορείας σου στον χώρο του θεάτρου;

 Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε μεγαλες παραγωγές ήμουν μόλις 21 χρόνων, είχα τόσο πάθος και όρεξη που δεν έβλεπα εμπόδια δεν έβλεπα δυσκολίες, ακόμη και τα όχι που συναντούσα τα έκανα Ναι. Το μόνο που ήθελα ήταν να ανέβω στη σκηνή και να ερμηνεύσω μπροστά στο κοινό. Η μόνη δυσκολία που μπορώ να πω πως συνάντησα ήταν πως επειδή ήμουν μικρή  και νέα στο χώρο πολλές φορές χρειαζόταν να υπερπροσπαθησω για να χτίσω το βιογραφικό σου και να κερδίσω το σεβασμό των παλαιοτερων συναδέλφων και τον σκηνοθετών και σαφώς να διεκδικήσω ένα μεγαλύτερο ρόλο και ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Δ&Π: Ποιές δουλειές σου έχεις ξεχωρίσει  στην μέχρι τώρα πορεία σου, που έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου και για ποιον λόγο;

Αγαπώ όλες τις δουλειές μου και τις επιλέγω πάντα με μεγάλη προσοχή. Η συνεργασία μου με τη Disney και το Netflix σαν ηθοποιός-φωνής  και τραγουδίστρια είναι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της καριέρας μου. Οι σειρές που θα ξεχωρίσω είναι η Vampirina και η Fancy Nancy που και στις δυο κατέχω τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Λατρεύω τα τραγούδια τους και όλες τις σκηνές που έχω παίξει. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις το αποτέλεσμα και συγκινητικό να ξέρεις πως από όλους τους καλλιτέχνες η ίδια η Disney επέλεξε εσένα σαν επίσημη φωνή, μετά από άκρως αυστηρές ακροάσεις. Έχουν  ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί μέσα από αυτές τις σειρές ο κόσμος αναγνωρίζει τη φωνή μου μόνο και μόνο από την ομιλία μου. Θεατρικά ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τον Μάκη Δελαπόρτα, στο Πρώτο μας Πάρτυ, στο ιστορικό θέατρο Βέμπο. Οι παραστάσεις μας ήταν ένα μεγάλο πάρτυ ο κόσμος σηκωνόταν και χόρευε και γινόμασταν μια μεγάλη παρέα. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη αφού μου έδωσε να ερμηνεύσω υπέροχους ρόλους και ξεχωριστά τραγούδια. Επίσης σε αυτή την παράσταση ο ταλαντούχος κύριος Σπύρος Μπιμπιλας με ξεχώρισε και μου είπε να στείλω βιογραφικό στα στούντιο Sierra για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τις μεταγλωττίσεις. Από εκεί ξεκίνησε και το όμορφο ταξίδι μου στις μεταγλωττίσεις. Τον ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να αναφερθώ και στην Παράσταση Πέππα το Γουρουνάκι, στο θέατρο Βέμπο, σε σκηνοθεσία Βασίλη Ισσόπουλο, όπου με εμπιστεύτηκαν με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Βίκυς. Μια παράσταση που σημείωσε τεράστια επιτυχία, αφού ήμασταν sold out σε κάθε παράσταση και πραγματοποιήσαμε μια τεράστια περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε άλλη μια εξαιρετικά απαιτητική δουλειά που συμμετείχα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στο υπερθέαμα Hello Kitty, στο καταπληκτικό θέατρο Βεάκη , σε σκηνοθεσία Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, που επίσης είχα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Χαράς. Αυτή η παράσταση έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου σαφώς και για την τεράστια  απήχηση που είχε στο κοινό αλλά και για τα υπέροχα νοήματα που περνούσε. Μηνύματα για την φιλία, την αγάπη και τη διαφορετικότητα.

Δ&Π: Το μιούζικαλ είναι από τα δυσκολότερα είδη θεάτρου. Στο εξωτερικό ακμάζει, αλλά εδώ στην Ελλάδα είναι ακόμα στα σπάργανα σε σχέση με την υλοποίηση τους και την αποδοχή τους. Τι κατά την γνώμη σου συμβάλει σε αυτό;

Θεωρώ πως το μιουζικαλ είναι μια άκρως απαιτητική και ολοκληρωμένη μορφή τέχνης. Ένας συνδυασμός υποκριτικής, τραγουδιού και χορού. Θα συμφωνήσω πως στο εξωτερικό ακμάζει, ειδικά στο West End και στο Broadway και θα συμφωνήσω πως στην Ελλάδα είναι ακόμη κάτι νέο και φρέσκο για το κοινό.  Θεωρώ όμως πως σιγά σιγά ειδικά τα τελευταία χρονια ειδικά το νεανικό κοινό το αναζητάει. Βλέπουμε όλο και μεγαλύτερες παραγωγές να λαμβάνουν χώρα και μεγάλα θέατρα να ανεβάζουν υπέρλαμπρες παραγωγές. Εύχομαι και στο μέλλον το μιουζικαλ να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της θεατρικής μας κουλτούρας. Γιατί αν κανείς ανατρέξει στον παλιό ελληνικο κινηματογράφο θα αναγνωρίσει πως οι περισσότερες ταινίες είχαν στοιχεία μιουζικαλ, όποτε θεωρώ πως το ελληνικο κοινό απλώς χρειάζεται να δώσει μια ευκαιρία σε αυτό το είδος και σίγουρα θα εντυπωσιαστεί. Επίσης οι ηθοποιοί μιας παράστασης μιουζικαλ χρειάζονται εξαιρετικές σπουδές πάνω στα τρία είδη τραγούδι, υποκριτικής και χορού και σαφώς οι παραγωγοί χρειάζεται να επενδύσουν πολλά χρήματα για να υλοποιηθούν τέτοιες παραγωγές και να διαφημιστούν στο κοινό.

Δ&Π: Τραγούδι, χορός, υποκριτική. Τι είναι αυτό που σε εκφράζει περισσότερο;

Δύσκολη ερώτηση γιατί το μιουζικαλ είναι ακριβώς αυτά τα τρία πράγματα  πλεγμένα μαζί και το ένα συμπληρώνει το άλλο. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω ένα, θα πω πως έχω μια παραπάνω αδυναμια στο τραγούδι, που θεωρώ πως είναι και το δυνατό μου χαρτί

 Δ&Π: Καριέρα και οικογένεια. Αυτά τα δύο μπορούν να συμβαδίσουν; 

Φυσικά και μπορούν. Αρκεί η οικογένεια να στηρίζει τα όνειρα σου και εσύ να βρίσκεις τη χρυσή τομή και να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο στην οικογένεια σου.

Δ&Π: Τι σε πληγώνει σε αυτή την χώρα;

 Λόγω της οικονομικής κρίσης και λόγω της υποβάθμισης των καλλιτεχνικών μας πτυχίων, νιώθω πως έχει απαξιωθεί ο ρόλος του ηθοποιού και δεν έχουμε πλέον το ρόλο που θα έπρεπε να έχουμε στη Ελλάδα σαν επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Δ&Π: Τρία πράγματα που σε χαλαρώνουν.

 Οι γάτες μου, η yoga και μια βόλτα στη φύση για περπάτημα.

Δ&Π: Ιδανική καριέρα ποια θα ήταν;

Μια αναγνωρισμένη διεθνή καριέρα πάνω στο μιουζικαλ που ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας.

Δ&Π: Η Γεωργία σε 10 χρόνια από τώρα ;

Υγιής, ευτυχισμένη κάνοντας τη δουλειά που αγαπάω και παίζοντας σε μεγάλες διεθνής παραγωγές. Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να αναφέρω πως αυτό το διάστημα έχω δεχτεί μια σημαντική  πρόταση από έναν agent από τη Νέα Υόρκη για ενα φανταστικό μουσικό σόου, με τραγούδι και χορό. Εύχομαι σύντομα να μπορώ να μοιραστώ μαζί σας περισσότερες πληροφορίες. Όποτε σίγουρα μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής μου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.