Αποχαιρετιστήρια ομιλία. Του Βασίλη Πάγκαλου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η αποχαιρετιστήρια οµιλία του Βασίλη Πάγκαλου
στην κοπή πίτας της Δηµοτικής Επιχείρησης

Αγαπητές-οί, Δήµαρχε, εκπρόσωποι της δηµοτικής αρχής και του δήµου, φίλες και φίλοι.

Επιτρέψτε μου ως απερχόμενος δύο κουβέντες παραπάνω.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει συναισθηματική φόρτιση, γιατί όπως ένα ταξίδι τελειώνει και ενώ αισθάνεσαι ικανοποιημένος και πλήρης εμπειριών και συναισθημάτων έχεις ένα κενό στο στομάχι και μία νοσταλγία για αυτά που έζησες και κυρίως για τους συνταξιδιώτες.

Εμείς αγαπητές-οί  φίλες και φίλοι ξεκινήσαμε το ταξίδι μας πριν 9μιση χρόνια περίπου. Με ένα καράβι ακυβέρνητο και σάπιο. Με ελλείψεις σε προσωπικό, σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης. Παρακαλώντας καθημερινά την τεχνική υπηρεσία του δήμου να καλύψει κενά του μαρμαρογλυφείου και ευχόμενοι να μην αρρωστήσει κανείς. Χωρίς δυνατότητα προσλήψεων πέραν του 2μήνου. Με χρέη σε συνεργάτες, ασφαλιστικά ταμεία, δημόσιο, μεταχρονολογημένες επιταγές. Οφειλές πάνω από 400.000 ευρώ συνολικά και ταμείο 30χιλ. ευρώ. Με τριάντα καταγγελίες στο ΙΚΑ για ανασφάλιστη εργασία και σωρεία εκκρεμών δικών σε ποινικά και αστικά δικαστήρια με συνολικές απαιτήσεις ενάμιση εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Αλλά κυρίως μια επιχείρηση χωρίς διοίκηση. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου να έχει παραιτηθεί και οι δύο αντιπρόεδροι επίσης. Ο αντιδήμαρχος κος Τριανταφύλλου ως αντιπρόεδρος που παραιτήθηκε μπορεί να σας εξηγήσει καλύτερα τους λόγους. Το διοικητικό συμβούλιο σε τρία χρόνια να έχει συνεδριάσει τέσσερις με πέντε φορές. Την προεδρία της δημοτικής επιχείρησης είχε αναλάβει ο δήμαρχος κος Χαρδαλιάς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Και η δημοτική επιχείρηση καράβι ακυβέρνητο να κατευθύνεται στα βράχια.

Εμείς αναλάβαμε την διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης τον Οκτώβριο του 2014. Προκαλέσαμε άμεσα, έλεγχο ορκωτών λογιστών και εντός του μηνός ενημερώσαμε τον δήμο και τους δημότες για το τι παραλάβαμε. Εννοείται ότι  καμία ενημέρωση, επικοινωνία ή συνέχεια δεν υπήρξε από την προηγούμενη διοίκηση.

Τι κάναμε; Οι πρώτες μας κινήσεις ήταν:

-Καταρχάς δεν επιδιώξαμε αυτοδυναμία στο διοικητικό συμβούλιο.

– Μειώσαμε τις τιμές 20 έως 25% σε όλα τα τμήματα και από τότε είναι σταθερές.

– Καταφέραμε παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλα τα τμήματα της δημοτικής επιχείρησης.

– Καταργήσαμε τέσσερις θέσεις συμβούλων που δεν παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην δημοτική επιχείρηση.

– Δεν ανανεώσαμε συμβάσεις που επιβάρυναν τον προϋπολογισμό της δημοτικής επιχείρησης. — Επαναδιαπραγματευθήκαμε τις υπόλοιπες μειώνοντας το κόστος.

– Πιέσαμε το υπουργείο εργασίας και των ΟΑΕΔ, με επιστολές και υπομνήματα, που τελικά μας ενέταξε στα προγράμματα ανέργων πλησίον της σύνταξης.

Η σημαντικότερη όμως, απόφαση που πήραμε τότε ήταν να ζητήσουμε την βοήθεια και να στηριχτούμε αποκλειστικά στις ικανότητες και δυνατότητες των εργαζόμενων. Καταργήσαμε ακόμη και την θέση του οικονομικού διευθυντή. Μειώσαμε τα κόστη στο ελάχιστο. Και από κει και μετά ξεκινά η πιο όμορφη εμπειρία. Με ανοιχτό πνεύμα συνεργασίας και συνεννόησης η δημοτική επιχείρηση ανέπνευσε. Άρχισε να στέκεται στα πόδια της σιγά- σιγά και να απαλλάσσεται από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Μπορούν να ειπωθούν πολλά για αυτήν την περίοδο, για να μην σας κουράζω όμως, αναφέρω ότι, μαζί περάσαμε την οικονομική κρίση, την πανδημία -με κλειστά πολλούς μήνες τμήματα της δημοτικής επιχείρησης- αλλά  εξασφαλίζοντας πλήρως της αποδοχές των εργαζόμενων.

Και νάμαστε σήμερα εδώ, με μία δημοτική επιχείρηση υγιή, ανταγωνιστική, κερδοφόρα, τα τμήματά της στελεχωμένα στην υπηρεσία του δήμου και της πόλης. Όλες τις παλιές εκκρεμότητες λυμένες ή σε μεγάλο βαθμό διαχειρίσιμες. Με εξοφλημένες όλες τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Χωρίς νέα χρέη σε δημόσιο, συνεργάτες ή ασφαλιστικά ταμεία. Στα εννιάμισι περίπου χρόνια δεν επιβαρύναμε με τις ενέργειες και αποφάσεις μας ούτε ένα ευρώ τη δημοτική επιχείρηση. Και της αφήνουμε  ταμείο 370.000 ευρώ.

Τελικά αγαπητές-οί  φίλες και φίλοι δεν έχει σημασία τι είναι και τι σκέφτεται ο καθένας μας. Τα προβλήματα και οι περιστάσεις σε καθορίζουν και ανάλογα με την στάση, την θέση, τις αποφάσεις που παίρνεις, πώς τοποθετήσε απέναντι σε αυτά, κρίνεσαι. Και οι δημοτική επιχείρηση αγαπητέ πρόεδρε-κε Καππάτο- απαιτεί όραμα, στόχους, σχέδιο και κυρίως ψυχή. Αυτό είναι το πεδίο σου και από τις αποφάσεις σου, πάνω σε αυτά, θα κριθείς. Στηρίξου, συνεργάσου, αξιοποίησε τους εργαζόμενους και όλα θα είναι πιο εύκολα.

Ας είμαστε όμως ειλικρινείς μεταξύ μας. Εμείς δεν πήραμε σχεδόν καμία βοήθεια, όλα αυτά τα χρόνια, από την αντιπολίτευση του δήμου. Εξαιρώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης. Δεχτήκαμε κριτική για πρωτοβουλίες μας έως και μήνυση δέχτηκα, όχι για τυχόν ατασθαλίες, αλλά διαχείριση υπηρεσιακών θεμάτων. Δεν γνωρίζω άλλο άτομο στο δήμο να έχει μηνυθεί. Σύρθηκα στα δικαστήρια και τελικά αθωώθηκα για αβάσιμες, ψευδείς και αναλυθείς καταγγελίες. Αλλά ποτέ δεν άκουσα μία συγγνώμη.

Εμείς όμως, είμαστε από αυτούς που βοηθάνε να μεταφέρει κάποιος το βάρος που κουβαλά και όχι για να το ξεφορτωθεί. Οπότε, μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια και την στήριξή μας σε όποια πρωτοβουλία βοηθά και ενισχύει τη δημοτική επιχείρηση και την πόλη.

Οι οφειλόμενες ευχαριστίες:

Να ευχαριστήσω αρχικά τον δήμαρχο, πρώην, Γρηγόρη  Κατωπόδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε ανελλιπώς, με λόγο και ρόλο στη λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης. Για το ενδιαφέρον και την κατανόηση ψηφίζοντας ομόφωνα την πλειοψηφία των θεμάτων. Έλεγα στο διοικητικό συμβούλιο και πιστεύω ότι, αν η πλειοψηφία διαφωνεί ή δεν θέλει κάτι, εγώ μάλλον κάνω λάθος και δεν χρειάζεται να επιμείνω. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους δύο αντιπροέδρους κα Κάτσικα και κο Χαντζή για την άψογη συνεργασία. Αναλάβαμε μία ευθύνη και τιμή , την οποία θεωρώ επαρκώς υπηρετήσαμε.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το κρατώ για τους εργαζόμενους στην δημοτική επιχείρηση. Ξεκινήσαμε ως συνεργάτες, γίναμε συνάδελφοι και σας αισθάνομαι φίλους. Μπορείτε να υπερηφανεύεστε για την προσπάθειά μας και το αποτέλεσμα της πολυετούς συνεργασίας μας. Να αισθάνεστε βαθιά ικανοποίηση όπως και εγώ τώρα. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα. Σας ευχαριστώ, μου χαρίσατε ίσως το πιο ωραίο διάστημα της επαγγελματικής μου ζωής.

Σε όλους σας εύχομαι το 2024 υγεία για εσάς και της οικογένειές σας, δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία, δημιουργία και καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης.

Σας ευχαριστώ πολύ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.