Διήμερο Δράσης για την Υγεία από τα συνταξιουχικά σωματεία και το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τα Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ & ΟΑΕΕ της πόλης μαζί με το Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής με θέμα: «Εξελίξεις στο χώρο της Υγείας. Καλύπτονται οι ανάγκες μας για σύγχρονο, ποιοτικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας;»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι τη συζήτηση στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου, με κύρια ομιλήτρια την Αφροδίτη Ρέτζιου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας που, αφού παρουσίασε την τραγική κατάσταση στο χώρο της Υγείας τόνισε ότι «αντί το κράτος και η κυβέρνηση να κάνουν μαζικές προσλήψεις υγειονομικών και να εξασφαλίσουν όλες τις αναγκαίες υποδομές, αντί να αυξήσουν τους μισθούς γιατρών και νοσηλευτών και να βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς τους, ανοίγουν μια ακόμα μπίζνα μέσα στα δημόσια νοσοκομεία με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία».

«Το θέμα της υγείας του λαού, υπογράμμισε, πρέπει να το πάρει ο ίδιος πάνω του μαζί με τους υγειονομικούς και να απαιτήσει αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία».

Παρεμβάσεις έκαναν ο Νικόδημος Κατσαρέλης συνταξιούχος γιατρός, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής, ο Νίκος Βεχλίδης ειδικευόμενος γιατρός στο νοσοκομείο «Αττικόν», ο Τάσος Κλάδης μέλος της Διοίκησης  της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας, ο Βασίλης Καλύβας πρόεδρος του παραρτήματος Βύρωνα –Καισαριανής του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, η Κανέλλα Γεωργοπούλου Αντιδήμαρχος «Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού» του Δήμου Καισαριανής και η Θεοδοσία Τσαλατσάνη, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών & Περιχώρων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Γιώργος Κατημερτζής.

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας Παγκρατίου από τα συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ & ΟΑΕΕ και τον Σύλλογο Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής. Μοιράστηκε ανακοίνωση στους εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές, με θετική ανταπόκριση από πλευράς τους, δηλώνοντάς τους συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης στους ασφαλισμένους που επισκέπτονταν το ΚΥ ανοίχτηκε συζήτηση για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας καλώντας τους στην πάλη για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας που να καλύπτει τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.