Υλοποίηση Ημερίδας Παρουσίασης της νέας διαδικτυακής εφαρμογής του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Βύρωνα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πέμπτη , 4 Απριλίου  2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την υλοποίηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Δήμου Βύρωνα, που πραγματοποιήθηκε στην  Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Βύρωνα, την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρος Καφούνης, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξιος Σωτηρόπουλος, ο Διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Σωτήριος Αντωνίου, υπεύθυνος του έργου, ο οποίος παρουσίασε τον ρόλο του ΕΣΑ στο ΑΚΕ Βύρωνα, η συντονίστρια εφαρμογών marketplaces και City On της Crowdpolicy, κα Μαρία Σωτηρίου, η οποία παρουσίασε την διαδικτυακή πλατφόρμα ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, ο υπεύθυνος τεχνολογίας της Crowdpolicy, κ. Γεώργιος Καραμανώλης, ο οποίος παρουσίασε τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι επιχειρήσεις από τη χρήση της πλατφόρμας, καθώς και η κα Μαρία Μίχου, εκπρόσωπος του Δήμου που παρουσίασε τις παρεμβάσεις και τα έργα του Δήμου για το ΑΚΕ Βύρωνα. Στην συνέχεια απαντήθηκαν ερωτήσεις των παρευρισκομένων επιχειρηματιών για τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του υποέργου 3 «Δράσεις προβολής και προώθησης της εμπορικής περιοχής» στο πλαίσιο της Πράξης : «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ε.Π. ‘Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία’ (ΕΣΠΑ 2021 – 2027). Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει την δημιουργία πλατφόρμας ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας, μέσω υπηρεσιών αλληλεπίδρασης, ενίσχυσης πιστότητας και επιβράβευσης επισκεπτών, η οποία θα αποτελεί το κεντρικό́ σημείο πρόσβασης των εσωτερικών και εξωτερικών χρηστών στις υπηρεσίες και τις δημοσιευμένες πληροφορίες του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.