Παράδοση πυροσβεστικού οχήματος από τον ΣΠΑΥ στο Δήμο Καισαριανής.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στο πυροφυλάκιο της Εθελοντικής Δασοπροστασίας έγινε η παράδοση ενός νέου πυροσβεστικού οχήματος, από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, στο Δήμο Καισαριανής.

Την παράδοση του οχήματος εκ μέρους του ΣΠΑΥ έκαναν οι Νίκος Κιούσης, ειδικός συνεργάτης του προέδρου του Συνδέσμου και Νικόλαος Μητσιάδης οικονομολόγος Περιβάλλοντος & Κοινωνικής Οικονομίας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος τόνισε ότι «το νέο πυροσβεστικό όχημα που παραδόθηκε στο Δήμο μας από τον ΣΠΑΥ θα συμβάλλει στην καλύτερη επιτήρηση του Υμηττού από την Εθελοντική Δασοπροστασία Καισαριανής». Επισήμανε δε ότι «για να αντιμετωπιστούν οι μεγάλοι κίνδυνοι από τις δασικές πυρκαγιές απαιτείται η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία της ζωής του λαού, της λαϊκής περιουσίας, την ολοκληρωμένη διαχείριση και προστασία των δασών».

Στην παράδοση παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Πολιτικής Προστασίας Μαρία Αραχωβίτη, οι Αντώνης Νομικός και Θανάσης Εξαρχόπουλος, πρόεδρος και επίτιμος πρόεδρος αντίστοιχα της Επιτροπής της Εθελοντικής Δασοπροστασίας και ο Μάνος Κιτσέλλης πρόεδρος της Περιπατητικής Ομάδας Υμηττού.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.