107 ένστολοι με καταδίκες παραμένουν στην ΕΛΑΣ – Αποδυναμωμένα κατά 40-70% τα τμήματα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την ΕΛΑΣ από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στο «Βήμα της Κυριακής»: Την περίοδο 2020-21 υπήρχαν εσωτερικά έγγραφα για «αποθάρρυνση των πολιτών στην καταβολή καταγγελιών, άρνηση λήψης μήνυσης καθώς και εν γένει μη εκδήλωση των ενδεδειγμένων ενεργειών!

Τελικά ο φρουρός στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων που παρακολούθησε κρυμμένος στο φυλάκιο τη δολοφονία της Κυριακής, δεν είναι ο μόνος που συνεχίζει να παραμένει στην υπηρεσία παρά την καταδίκη του σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για κακουργηματική πράξη.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», στις αστυνομικές υπηρεσίας ή «ενεργοί» εντός της Αστυνομίας παραμένουν σήμερα 107 αστυνομικοί που έχουν διαπράξει σοβαρά ποινικά αδικήματα και έχει ζητηθεί πειθαρχικά η αποχώρησή τους από την ΕΛΑΣ!

Σύμφωνα, επίσης, με το ρεπορτάζ:

  • Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο συλλαμβάνονται επ΄ αυτοφώρω ή ασκούνται ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα (σωματικές βλάβες, βιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών, νοθεύσεις εγγράφων, παραβάσεις καθήκοντος κλπ) σε περίπου 120-150 αστυνομικούς, οι περισσότεροι από τους οποίους λόγω των εκκρεμοδικιών – και ύστερα από την αρχική διαθεσιμότητα – υπηρετούν στις θέσεις τους κανονικά.
  • Κάθε χρόνο υπολογίζονται ότι τιμωρούνται για διάφορα αδικήματα μικρού ή μεγάλου βεληνεκούς περίπου 1000-1500 αστυνομικοί, ενώ διατάσσονται κατά μέσο όρο περίπου 5000 εσωτερικοί έλεγχοι.
  • Τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής θεωρούνται αποδυναμωμένα κατά 40-60%!
  • Πέραν των ανωτέρω ελλείψεων περίπου 10-15 αστυνομικοί «χάνονται» καθημερινά σε μέτρα τάξης, σε φυλάξεις στόχων και σε διάφορα παρόμοια καθήκοντα!
  • Την περίοδο 2020-21 υπήρχαν εσωτερικά έγγραφα για «αποθάρρυνση των πολιτών στην καταβολή καταγγελιών, άρνηση λήψης μήνυσης καθώς και εν γένει μη εκδήλωση των ενδεδειγμένων ενεργειών»!

Το ρεπορτάζ σημειώνει και άλλα αρνητικά φαινόμενα που οδηγούν σε περαιτέρω αποδυνάμωση των αστυνομικών τμημάτων, όπως πχ η παρουσία αστυνομικών σε κάθε μορφής εκδηλώσεις και διαδηλώσεις, στη φρούρηση δικαστηρίων, σε εποπτεία κατοικιών πολιτικών προσώπων, σε συνδρομές σε διαδικασίες εξώσεων και δικαστικών επιμελητών και, τελευταία, υπάρχει και ενίσχυση των «μπλόκων» με δυνάμεις από τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) που έχουν υπερδιπλασιαστεί!

Στο 50% των πολιτών ζητούν να περάσουν από το Τμήμα μια άλλη μέρα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ (ανάμεσα σε πολλά άλλα στοιχεία) περίπου το 50% των 100-200 πολιτών που προσέρχονται καθημερινά σε αστυνομικά τμήματα ή τμήματα ασφαλείας για να προχωρήσουν σε καταγγελίες και μηνύσεις για διάφορα θέματα της καθημερινότητάς τους όπως πχ για αναφορές κλοπών και διαρρήξεων δεν εξυπηρετούνται αλλά να τους ζητούν να… ξαναπεράσουν μια άλλη μέρα!

Πηγή: dnews.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.