Διάλεξη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Καισαριανή 22».

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου, μαθητές και μαθήτριες του ΕΠΑΛ και του 2ου ΓΕΛ Καισαριανής με τους συνοδούς καθηγητές τους.

Μια εκδήλωση με αφορμή τις δράσεις που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώνονται τούτες τις μέρες στο πλαίσιο της επετείου για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή 1919-22 και με γενικό τίτλο «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 22».

Ομιλητές ήταν ο λέκτορας Αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Κωνσταντίνος Αβραμίδης και ο ανθρωπολόγος  Κωνσταντίνος Διαμαντής. Προλόγισε η Κανέλλα Γεωργοπούλου, Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ιστορική πορεία (διανθισμένη από πλούσιο φωτογραφικό υλικό) μέσω της οποίας προέκυψε η ιδέα της δημιουργίας κοινοτικής τοιχογραφίας, την επιλογή της θεματικής της καθώς και την μεθοδολογία εφαρμογής των τεχνικών γκράφιτι και χαρακτικής στο πεδίο.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κοινοτική τοιχογραφία από το Τμήμα Γραφιστικής του ΕΠΑΛ στον ανατολικό τοίχο της Νήαρ Ήστ επί της λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως.

Επιπλέον, στο 3ο όροφο του Δημαρχιακού Καταστήματος λειτουργεί έκθεση χαρακτικών έργων -με αντλούμενη θεματολογία από την εποποιία της Εθνικής Αντίστασης- Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-20:00.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.