ΠΟΠ – ΟΤΑ: Κάλεσμα για συμμετοχή στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κάλεσμα στους εργαζόμενους των δήμων για συμμετοχή στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις το 11.00 πρωί, απευθύνει με ανακοίνωση της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΟΤΑ ( ΠΟΠ – ΟΤΑ).

Σημειώνουμε ότι με την 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, διεκδικεί μεταξύ άλλων αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, αλλά και αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Σημειώνουμε ότι στην απεργία δεν συμμετέχει η ΑΔΕΔΥ, ωστόσο πλήθος σωματείων και Ομοσπονδιών του δημοσίου έχουν λάβει αποφάσεις για συμμετοχής τους, στην απεργία.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η ΠΟΠ – ΟΤΑ, σημειώνει:

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι τώρα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί, η Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ είναι μόνο η αρχή δεν πάει άλλο.

Οι τιμές στα ύψη, οι μισθοί στα τάρταρα, ο πληθωρισμός κατατρώει τα πάντα, οι τιμές ανεξέλεγκτες, το 26% των πολιτών είναι στα όρια της φτώχειας.

Δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά μόνο ο Αγώνας!!!

Ο Αγώνας για καλύτερους μισθούς, για υπογραφή ΣΣΕ με δυνατότητα και Οικονομικών θεμάτων, κατάργηση της Διάταξης Βορίδη, ξεπάγωμα της διετίας 16-17, κατάργηση της εισφοράς Αλληλεγγύης ,την επαναφορά Δώρων, Επιδομάτων, τακτοποίηση των συμβασιούχων και τόσα άλλα.

Τα θέλουμε όλα πίσω!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΣΤΟΝ Αγώνα!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στην Πλατεία Κλαυθμώνος την Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ τώρα αρχίζει!!!

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.